הלן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    נעלמת לנו..
10 תגובות
עמוד 1

• נראה לי היא בחופשה..
  • יש מצב....
    תגידו בנות הריוניות, יש לכן כבר בחילות?
    לי עוד לא התחילו (555555555), לא זוכרת אם בהריון הקודם בשלב הזה כבר היו לי...
  • אני לא מקיאה רק בחילות מטורפות במשך כל היום!!!
    ירדתי כבר 3 קילו!!!
  • אז אצלי הפוך....
    אין בחילות בכלל, יש לי תאבון ועליתי בנתיים אזיה 3 קילו...
    נראה לך הגיוני?
    בחילות לפחות אומרות שמשהו מתקדם שם בפנים....
    חוסר בחילות קצת מלחיץ לא?!
  • מאמי אין לך מה לדאוג כל הריון הוא שונה גם אצל אותה אישה וזה שהיו לך בחילות בקודם לא אומר כלום לגבי הריון נוכחי. חברה שלי בהיריון הראשון היה לה בחילות הייתה מקיאה 4 חודשים ראשונים.. בהיריון השני לא היו לה לא בחילות ולא הקאות בכלל.
    אז אין לך מה לדאוג

• הי נשמות שלי, תודה שאתן לא שוכחות אותי:-) אני באילת מחר חוזרת ומבטיחה להתעדכן. לגבי בחילות אני סובלת מידי פעם אבל זה לא מפריע לע פה לטחון באילת חחחח יש לי עייפות החברות פה יורדות עליי שנהייתי ישנוני, הן הרי עדיין לא יודעות
  • הלן,
    איזה כיף לשמוע ממך מותק.....
    לא הבנו לאן נעלמת לנו

• היי הלן תהני לך תעשי חיים ותטחני.. את אוכלת גם בשביל 2!!!
    אבל אוכל בריא..
  • תראי, לרפא נשים שלי בגלל שיש ציוד מאוד חדיש (וכל פגישה אצלו 500 ש"ח) הצליח לראות דפק בשבוע 5 ו- 4 ימים...
    בקופ"ח לדעתי רואים בשבוע 7....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה