חייבת לשתף:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,אני רוצה לשתף אותכן במשהו שעובר עליי כי לאף אחד אני לא מספרת מחשש לתת תקווה ואז חס וחלילה להתאכזב(בעלי והמשפחה)!
    אני ביום ה-21 ויש לי מחזור כל 30-31 ימים,משלשום אני מתחילה להרגיש כבדה במה שאני אוכלת ויש לי בבטן במשך היום התכווצויות כאלה שעוברות וחוזרות ואני קצת במתח בגלל זה כי זה משהו שלא הרגשתי עדיין...הייתי חייבת לשתף אותכן אולי מישהי גם עוברת או עברה את זה וגם שתחזיקו לי אצצבעות שעוד 9 ימים אני לא יקבל ושתגיע אליי כבר אמן!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, עד כמה שאני יודעת שזה כמעט בלתי נמנע, אבל תשדלי לא לפרש תופעות... כי בסוף את עלולה להתאכזב...

זה בהחלט יכול להעיד על הריון או על מחזור מתקרב...

הגוף מכין את עצמו להריון ולמחזור באותו אופן...

אם את יודעת מתי בערך היה הביוץ, אז את יכולה לספור 10 ימים ממנו ולעשות בדיקה ביתית של יס אור נו פרופשיונל! היא מזהה הריון מבטא 10.

מניסיון של 2 הריונות אני יכולה לומר לך שהתופעות לקראת ההריון הראשון ולקראת השני היו שונות אצלי לחלוטין!
    בכל מקרה, לפני שגיליתי את ההריון השני אכן הרגשתי מה שאת מרגישה כרגע...

בכל מקרה -
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אין לי מושג מתי היה הביוץ כי הבדיקות של הביוץ קצת התחרפנו והראו לי כמה ימים שני פסים כהים רק שאחד בטיפה יותר חלש...הלוואיייייי ושזה יהיה הריון,אני מפחדת לעשות בדיקת הריום כי פעם אחת לפני המחזור ביום עשיתי בדיקה ויצא לי פס חזק ופס חלש ובסוף זה לא היה הריון אז יש בי פחד כי ממש כבר הרגשתי שאני בהריון ופתאום קיבלתי מחזור,חשבתי שזה הפלה טבעית אבל הלכתי למיון ובדקו אותי ואמרו לי שזה מחזור.אז יש בי פחד לעשות בדיקה...
    מה שכן אני ובעלי אמרנו שהחודש כל יום אנחנו נהנים חחחחחחח בתקווה שזה יהיה יום הביוץ כי אני לא יודעת את היום.
  • מהרגע שמזהים 2 פסים חזקים בבדיקת ביוץ מפסיקים לבדוק... חבל שהמשכת
    הביוץ כנראה התרחש 24 שעות אחרי 2 הפסים החזקים הראשונים...

בכל מקרה, הכי טוב לחכות ליום המחזור...
    הלוואי ויעבור לך מהר...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בלי שום קשר לפסים עבדתי כל יום אבל בהנה:)
    מבטיחה לעדכן...תודה מאמי:)
  • היי חנוש,
    אצלי לא היו תופעות בכלל רק כאבה לי הבטן וחשבתי שקיבלתי...
    בכל מקרה שתדעי שתמיד אנחנו כאן בכל שאלה התפרקות או חשש שיש לך!!!
    שיהיה לך המון בהצלחה באמת מאמי מכל הלב והכי חשוב אל תילחצי!!!
    תהני מהיחסים ואל תסתמכי על בדיקות ביוץ!!! הן נוראיות...
    ואל תשכחי לעדכן... :) 
  • תודה מאמי:|)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה