מחפשת חוות דעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל הבנות!

אני זקוקה לסיעור מוחות קטן בשיתופכן

9 תגובות
עמוד 1

• לא הייתי יולדת בסורוקה............ רק דברים רעים שמעתי עליהם.......

החל מהתנאים ביולדות וכלה במחסור בצוות.

לדעתי שווה לך לנסוע למרכז ללדת, לא חסר איפה.

• טוב, האמת ילדתי כבר בסורוקה לפני שנתיים וחצי והאמת היה בסדר. המיילדת הייתה מנוסה בטירוף ועזרה לי המון (סיבוכים לא היו חסרים לי). רק בזכותה ילדתי לידה טבעית, ללא חתך וללא מכשירים וקיסרי.
    אבל התנאים של חדר הלידה היו ממש על הפנים וגם התחושה הכללית שנשארה מהאשפוז עצמו...
    אז ההתלבטות שלי כרגע היא האם ללכת על צוות מנוסה מאוד (סורוקה הוא בית החולים שמקבל הכי הרבה לידות בארץ) או ללכת למקום שיש בו יותר נוחות אבל ספק אם הצוות יעמוד בסטנדרטים הגבוהים שכבר יש לי...
    אגב, בעלי אומר שסתם משעמם לי, אם זה מה שאני חושבת עליו כרגע! חחח.. יש מצב שהוא צודק?

• את לא משועממת, את מתעניינת בצדק בגלל החוויה שלך.

• ניקול25- תודה ממי, הייתי צריכה לשמוע שאני לא סתם חופרת

• אני ילדתי כמוך לפני שנתיים וחצי אז אין לי מושג
    על החדר לידה החדש...
    מה שכן חברה ילדה שם לפני חודש ואומרת שהכל מושקע
    היולדות גם חדרים סבבה לגמרי..
    נראה לי בכל בית חולים יש רשלנות

• דעתי, ולא מנסיון בכלללל בטח לא בסורוקה..

• אני ילדתי שם פעמיים והצוות מנוסה, מיומן ומתוזמן בטירוף ! הרגשתי בטחון מוחלט. אני חושבת שבטחון חשוב יותר מנוחיות.
    נכון שהתנאים לא משהו, אבל שמעתי דברים טובים על חדר היולדות החדש.
    לגבי האשפוז שם, היה בסדר גמור. בנות, להזכירכן, אנחנו באות ללדת תינוק בריא ולצאת בריאות בעצמנו. אם יש אופציה גם להנות אז למה לא... אבל יש סדר עדיפויות.
  • הייתי שם בסיור
  • בנות, המון תודה לכל המגיבות!
    האמת, אני נוטה להסכים עם מיטל ונועה, כי עכשיו חוץ מכל המיסביב, התחלתי לחשוב שהנסיעה לבית חולים אחר יכולה להיגמר בלידה בתוך האוטו (בכל זאת הריון שני)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה