מחפשת חוות דעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל הבנות!

אני זקוקה לסיעור מוחות קטן בשיתופכן

13 תגובות
עמוד 1
  • היי

אני ירושלמית במקור אז לא ילדתי בדרום. אבל רצית לאחל לידה קלה ב"ה

אחותי היא מאזור הדרום, מה שבטוח סורוקה יותר טוב מיוספטל!!

בעצם כל ביה"ח יותר טוב מיוספטל
  • לא יכולה לעזור לך מאמי
    ילדתי בבלינסון והייתי מאוד מרוצה

• אני פעמיים באסף הרופא - מעולה
  • אם אני לא טועה, שמעתי שעכשיו כל יולדת שוכבת לבד בחדר לידה (הגיע הזמן באמת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנה מה זאת אומרת כל יולדת לבד בחדר לידה???
  • כן- עד עכשיו יכלו לשכב בחדר לידה עד שלוש יולדות (אם אני לא טועה) וללדת יחד, כשמפריד ביניהן וילון
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• וואווווו
  • בנות, המון תודה על התגובות והאיחולים!!
    אני באמת הולכת לסייר שם! מסתבר שעושים גם סיורים פרטיים ולא רק במסגרת קורס הכנה ללידה. תודה מילנה!
    וענבר- כשילדתי שם את הבת הגדולה שלי לפני שנתיים וחצי, אז היו שם 10 וילונות כאלה שמפרידים בין התאים שבהם נמצאות היולדות. אפשר היה להביא רק מלווה אחד בגלל זה. אולי עכשיו זה השתנה, למרות שעדיין לא הייתי רוצה שכל העולם יישב לי על הראש כשאני בלידה...

• עינבר- את מותק!

• וואוווו לא היה לך קשה ככה כשרק וילון הפריד בניכם??
    (או שאולי אני מפונקת מדי

[url=http://www.postimage.org/]
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • מילנה- אני הולכת לדבר איתם מחר בבוקר ונראה מתי אפשר לארגן שם ביקור (אחרי החגים, אני חושבת). אחרי זה תצפו ל"ביקורת מסעדות" מאוד מפורטת!

• גיסתי ילדה פעמיים בסורוקה.. (המשפחה של יאיר מבאר שבע)
    ובגלל הסיפורים שלה (על הוילונות..)אני בחודש 9 לא הסכמתי לסוע לבאר שבע בשום פנים ואופן מהפחד שאני אצטרך ללדת שם!!!!!!!!!!!!

נשמע עולם שלישי.. ללדת לא בחדר פרטי??? בעעעעעעעעעעעע!
  • אני מב"ש וילדתי פעמיים בסורוקה.
    אם שמעתי טוב, פתחו את המבנה החדש של היולדות, שזה אומר חדרים אישיים ולא חדר אחד גדול עם וילונות הפרדה.
    ולמען האמת - זה לא כזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה