-
תשמעי....
-
וואו מאמי
שולחת לך מיליון חיבוקים
-
מאמי את צודקת אם כל הכאב והצער במה שקרה למשפחה שלה זה לא אשמתך ובטח ובטח שלא לבייבי שלך!!!
איזה חוצפה יש לאנשים!! ואם זה היה מישהו מהמשפחה שלה בשבי איך היא הייתה מרגישה? ברור שהיא הייתה רוצה שישחררו גם את כל המחבלים בשבילו... אבל לצערנו יש אנשים שרואים רק את עצמם ולא את הכאב של אנשים אחרים..
-
תקשיבי אני בשוקקק
-
היי חמודה!!!
קודם קבלי המוווווון
-
ממי
נכון שאין לשפוט אדם בכיסו כעסו וכוסו אם ככה אומרים את זה..
אבללללללללל-
יש גבול, ניתן לכעוס,ניתן לא להבין ובטח בנסיבותיה אבל לקלל אותך?????? לקלל את התינוקת שעוד לא נולדה?????לגרום לך לבכות???????????????
לא מקובל בעליל!!!!!!!!!!
אני מצטערת אבל לא מותר להתבטא ככה ואני לא ההיתי נותנת לזה במה פומבית אלא מוחקת על מנת לא לתת לה במה....
חוץ מזה מאמי קבלי מיליון
אוהבת אותך!!!
-
אהובה,
חוץ מזה שאני בהלם - אני לא מצליחה להגיב בשום צורה!
הייתי ממליצה לך להתרחק ממנה עד אחרי הלידה כדי שכל העניינים ירגעו כי מה שהיא אמרה לא נתפס.
שולחת לך מלא חיבוקים ואהבה
-
תראי - אני מבינה אותך אבל... בן אדם שחווה כזאת טראומה בטוח ובטוח שהסתובב לו משהו בראש!!! היא לא שפוייה בגלל המקרה הזה וזה רק הגיוני
-
מזה????????????????????
-
אני חושבת כמו לורה, המצב הנפשי שלה על הפנים, ואם כל הכאב שבדבר אני לא חושבת שאת צריכה להתייחס לתגובה שלה, היא יכולה לקלל כמה שהיא רוצה, אבל יש רק אחד שמחליט בשבילנו, והוא בטוח לא מאחל מוות לאף אחד!!!
רותי
-
-
-
תודה בנות על החיזוקים והעידודים
-
אין, הם "איבדו את זה"...........
-
אני חושבת שאת צריכה פשוט להתעלם... היא הגזימה ברמות .. וה לא לרמה שלך לענת לאנשים שמדברים ככה לא משנה מה עבר על המשפחה שלה!!!
אני חושבת שתימחקי את מה שכתבה וזהו.... לדעתי היא לא מודעת לדברים הקשים שכתבה.
-
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
אי אפשר לדעת מה עובר לאנשים כאלה בראש.... אבל להגיע למצב כזה זה כברמפחיד!!
הייתי מעיפה אותה מהחיים שלי
-
WOW איזו סיטואציה קשה ומזעזעת...
מסכנה כמה שהיא עברה (לא עלינו), אבל עם כל הצער שבדבר צריך להיות קצת מתחשבים, בכל זאת את גם במצב רגיש (הריון) ואין לה שום זכות לומר משהו בנוגע לזה, מצד שני, באמת עברה טראומה נוראית אלוהים ישמור.. וזה יכול "לסובב כמה ברגים במוח" ()סליחה על התבטאות כזאת פשוט לא מוצאת באמת מילים מתאימות,ף ממש אפשר להתשגע מזה....
קשה מאוד לשמוע דברים כאלה קשים, בהחלט אנו שמחים בשמחת משפחת שליט ובהחלט מגנים על שחרור המחבלים..וזה המחיר לשחרורו... שרק יחזור במהרה, בריא ושלם1
-
אני בשוק!
לא משנה מה, אין צידוק למה שכתבה לך!
אני הייתי מתרחקת ממנה.
-
מסכנה, אלוהים יודע מה עובר עליה...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
תתעלמי ותתרחקי !
תמחקי אותה מהפייסבוק ותדאגי לבריאותך ולמשפחתך...(כמו שעשית עד היום!)
שחררי זה לא מתאים להתעסק בזה במיוחד לא בהריון...את בשעת שמחה ועדיף שאנשים כאלה לא יהיו סביבך גם אם זה אומר לא לקרוא תגובות בפייסבוק..
מחזקת אותך המון המון המון ומאחלת לך הריון מלא ובע"ה לידה קלה!
-
באמת אני בשוק אח שלה הוא זה שריסס??
-
חמסהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עלייך ועל האוצר שלך כעת!!!!!!!!!!!!!!
ממש מגעיל אותי קינאה..זה גורם לי להתרחק בענק!
בייחוד בקטע של האנרגיות,שהן לא-מתאימות לי ובייחוד בזמן-הפוריות.
האמת,פרופיל-נמוך עד הלידה איתה,למחוק את הסטטוסים מהפייס ואח"כ..גם להוריד-הילוך.
את שמחה שילד חוזר להוריו.נקודה.
הילד הזה חי ברוך-השם. זה מה שאת רואה לנגד-עינייך!
אני מאמינה,שאת תבורכי בענק,רק תחשבי טוב וששום-דבר לא-ישפיע עלייך!!!!!!!!!!
את כעת נמצאת בבועה של טוב, כך יהיה בע"ה!
אני לא-שופטת,אך עליה להתרכז באיך לשקם את עצמה ולא באיך לפגוע בחברות.
הייתי בהיריון-מתקדם עם נעמה ואיזו אמא כאן בשכונה היתה ירוקה בכל-פעם שהיא ראתה אותי,עכשיו היתה לה כבר ילדה,אז חלאס,גם לי מותר שתהיה לי...
ולא,היא תפסה אותי כאובייקט לקינאה,גם כשנעמה שלי היתה תינוקת וראתה אותי מסתובבת איתה,חמסה על ילדתי.
פשוט היא לא-הצליחה להיקלט,כי היא היתה עם ילדתה בבית עד גיל שנתיים וחצי,כיום יש לה ילד..אחרי שהכניסה את ילדתה לגן!
אני מודה,שהיום לא-הייתי נותנת לה ללטף את הבטן שלי...הרגשתי קינאה-ירוקה ובכ"ז היא ביקשה ללטף את ביטני כסגולה לפוריות ונתתי לה על-חשבון נעמה שלי,היום,אם הייתי חשה קינאה-יוקדת כזאת,הייתי מסרבת לכך!
מה שאני רוצה להגיד זה,שעל-הבחורה הזאת לעבור תהליך של שיקום עם עצמה,אך לא על חשבונך!
כי עם כל-הכבוד לכעס,הוא לא-יחזיר לה את יקיריה ועליה להתחיל לבנות את עצמה מחדש..אבל כנראה עם תמיכת חברות-אחרות וחדשות...
-
בשונה מכולן אני אומר יצאת פיתה אם הגבת לה....והגבת לה
אומרים חכמים ממני, היכן שאין אנשים היה אתה איש....
בתור דתיה ומאמינה את אמורה להכיר את זה מקרוב
ברגע שענית לה רק התנהגת כמוה ואף חמור ממנה! לה לפחות יש סיבה להתנהגות שלה, מה הסיבה שלך??????
-
אני מחשיבה את עצמי כאדם רגיש ומתחשב
אבלללללללל (וגם בעלי מתחרפן ממני) הפעם אני פשוט לא מצליחה לקלוט למה להתנהג ככה
לא מבינה את הריסוס על האנדרטה לא מבינה למה להגיש עתירות בטח לא מבינה למה לנבל ככה את הפה כאילו את רצחת לה את המשפחה
האם המאסר הוא מה שיחזיר לה את המשפחה (והשפיות)?
נכון זה הנקמה שלהם - אבל שיחשבו על יקירהם ומה הם היו רוצים והם בטוח היו אומרים שלהציל חיים של ילד של מישהו אחר שווה את הכל!!!
יש לכם הזדמנות לקחת את הסבל שלכם את האסון שלכם ולהפיק ממנו טוב - הצליחו לתפוס את המרצחים והמתכננים של הפיגועים ובאמצעותם אפשר עכשיו לשחרר את גלעד - למה למה למה שנאת חינם וקנאה?
סורי הפעם הלב שלי פשוט לא כואב עליהם וזה אפילו מכעיס אותי - בכינו בשביל כל אחד מהם מדינה שלמה - ועכשיו הם פשוט מרחיקים עצמם ומבדילים ממוסכמות חברתית (בואו נאמר אל תסכימו מותר דעה שונה אבל תסתמו)
-
כולן פה כועסות ובצדק אבל.......... לכו תדעו כמה ברגים השתחררו לשניהם אחרי מוות כל המשפחה שלהם!!!! אף אחת פה בפורום לא יודעת איך תגיב אם חס וחלילה יקרה לה דבר כזה!!!! חשבתן אולי שזה סיבב אותם קצת?
-
אודליה, קודם כל, אל תקחי אישית את מה שהיא אומרת לך, גם אח של בעלי נרצח ע"י מחבל, וגם בעלי הגיב בצורה רעה שמשחררים אותם, אבל גם אנשים שעוברים טראומה צריכים לדעת לקחת אותה בפרופורציות ולא לפגוע באנשים אחרים, זה לא משנה מה בן אדם עבר בחיים שלו, אין לו שום זכות להרע לאחרים.. אז לדעתי את יכולה לכתוב לה בפרטי שאת מבינה את הכאב שלה ואת אוהבת אותה ואת שמחה שבחור מסכן יכול לחזור ולהיות סוף סוף עם ההורים שלו וזה לא שחס וחלילה את שמחה בשמחת המחבלים ימחשמם!!!
בהצלחה לך נשמה...