כל כך כואב לי על גלעד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מסכן אחרי כל מה שהוא עבר בשבי הוא צריך לחזור למדינה ולראות את כל הטוקבקים המגעילים והפוגעים שכותבים עליו...כותבים עליו שהוא חייל של שוקולד ילד כאפות, שהוא אשם שבגלל שהוא חנון לקחו אותו בשבי...

כולם יתנו לו תחושה שבגללו 1000 רוצחים מסתובבים חופשי..

5 תגובות
עמוד 1
  • ב-2 מילים
    גועלללללללל נפשששששששש

אין לאנשים בושה
    ילדדדד שיצא למלחמה בשביל להגן על המדינה שלו
    5 שנים בפנים לא רואה אור יום

איפה הלב

• את צודקת במאה אחוז
    אבל....
    לגלעד צפוי הליך שיקום ארוך וכואב עם ההערות המטומטמות מסביב או בלי
    אני מאמינה שיתנו לו זמן ואת הכלים להתמודד עם זה

דווקא אני יודעת שכמנהלת הפורום אם מישהי היתה כותבת פה דברים כאלה זה היה נמחק אוטומטית - קצת כבוד לזולת בלי קשר למיהו.
    אז אני לא מבינה איך נותנים להעלות דיבורים שכאלה בטוקבקים

• יהיה בסדר .. גלעד יקבל ליווי מקצועי פסיכולוגי, לא יחשפו אותו כל כך מהר לכ השטויות של האנשים.
    מה גם שהמשפחה הוכיחה כמה חזקה היא, אני בטוחה שגם גלעד כמוהם. נחזיק לו אצבעות

• אני מקווה שלא תינתן לו תחושה כזאת!!!
    יש לו זכות מלאה לחופש, כאדם כחייל שנתן את עצמו למען המדינה!!!!
    הוא לא חנון ולא ילד שוקולד הוא ילד שגורלו המצער גרם לכך שנפל בשבי וכל שאר הנסיבות לכך שהוא לא בבית עד היום זה חוסר עמוד שידרה פוליטי....
    אנחנו מחכים לך גלעד ולא משנה מה המחיר!!

לחופש שלך אין מחיר...!

• גם אני נגעלת לקרוא תגובות ברשת.

אפשר להסכים או לא להסכים לעסקה, אבל מכאן ועד להתלכלך על בחור צעיר שלחם בקרב ונפל בשבי ולהאשים אותו??? כאילו שהוא ביקש את זה, רצה את זה? ההיטפלות אליו פשוט דוחה ברמות ומעידה על אנשים קטנים וחשוכים, בעיקר כאלו שגיבורים רק במילים וירטואליות. מעניין מה הם היו עושים במקומו.

אני גם מקווה שלא יחשפו אותו לתגובות ברשת, לפחות לזמן מה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה