מתי אתן........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העברתן את התינוק / ת שלכם לחדר משלו?

מתי התינוק / ת התחילו לישון נורמלי לפחות בלילה (לא לקום כל שעה

10 תגובות
עמוד 1
  • הי!

תמרי בת חמישה וחצי כמובן עדיין איתי נראה לי שאעביר אותה לקראת גיל ארבע חמש

• קודם כל מזל טוב!!!!!
    את שניהם העברנו לחדר משלהם כשחזרתי לעבודה, שזה היה בערך בגיל ארבעה חודשים.
    הם ישנו דווקא טוב בלילה די מההתחלה, אני לא אומרת לילה שלם (גם לא עכשיו), אבל קמו כל שלוש-ארבע שעות לאכול והמשיכו לישון, אף פעם לא התעוררו כל שעה.
    הם שניהם היו די טובים בהנקה, היו יונקים עשר דקות, כל שעתיים וחצי שלוש שעות, ורק מצד אחד, אולי כדאי לך לבדוק שיש מספיק חלב או שאולי הוא רק רוצה למצוץ והוא בעצם צריך מוצץ.

אני חושבת שהם מתחילים לחייך בגיל חודשיים, אבל מי יודע, זה לא מדע מדוייק וכיש לך ילדה חייכנית כבר מעכשיו!
    רותי
  • אה ,ותמרי התחילה לחייך קצת פחות מחודש

• האכלת חלום לא עובדת.

• בשום אופן לא התכוונתי לתת לה לצרוח! ממש לא! את תמרי לא שמעתי בוכה בגלל רעב, עד היום, אני תמיד מנסה לזהות לפני.. הבכי זה הקלף האחרון שלהם אחרי שהראו כבר את כל הסימנים.

אני הייתי מנסה פשוט עם מוצץ אבל את אומרת שזה לא עובד.

תראי אם היא אוכלת 30 בטח שהיא תתעורר אחרי שעה.. אני הייתי מנסה בין לבן להעיר אותה... להחליף לה חיתול למשל.. להוריד לה מכנסיים וכאלה.. הייתי עושה אתזה ממש בהתחלה ואז ךלהמשיך את האוכל אם היא תוכל לפחות עוד 30 זו כבר כמות הרבה יותר הגיונית בשביל למשוך שעתיים לפחות

• חבל על התחליף, אם היא אוכלת רק 30 מ"ל, אל תכיני יותר מ- 60 מ"ל, מקסימום אפשר להכין עוד.
    אם היא נרדמת באצמע את יכולה להעיר אותה, להחליף לה טיטול ולהמשיך להאכיל אותה, יש מצב ש30 לא מספיק לה והיא מתעוררת רעבה אחרי שעה.
    רותי
  • ועוד משהו..

• השאלה הנצחית
    - מתי הם ישנו נורמלי חחחח

לגבי החיוך- גם אצלי בסביבות גיל חודש היא חייכה אלי- ולא ברפלקס...

לגבי השינה- אוחחחח
    אצלי בהתחלה בהתחלה היא היתה ישנה המון עד שאני היתי צריכה להעיר אותה (לפי האחות בטיפת חלב )
    היא היתה נרדמת בין ציצי לציצי בלילות
    וכלום לא היה עוזר
    לא גירוי ברגל , לא החלפה- כלום
    ואז היתה מתעוררת אחרי שעה וחצי לציצי ה 2.
    עכשיו זה התחיל להסתדר , בסביבות חודש וחצי
    כל 3 שעות בערך היא אוכלת.
    גם בלילה.
    אז התשובה שלי היא- סביבות חודש וחצי.

אבל כל ילד זה משהו אחר כמובן

אצלי -היא תשאר איתנו בחדר (בלית ברירה, בית קטן) עד גיל שנה בערך.

• אוי - לגרות!!! מה לא ניסיתי. כשהחזירונת שלי נרדמת היא נרדמת!!!!

• בגיל 6 שבועות בר ישנה בלילה 4-5 שעות רצוף וזה עלה בהדרגה עד קרוב לגיל 3 חודשים שהיא ישנה מ-21:00-22:00 עד 6:00, והיום היא ישנה מ-19:00 עד 6:30 בדרך כלל.

העברנו אותה לחדר שלה בגיל 3 חודשים ושבוע אחרי התייעצות בפורום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה