היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בעגלה בשבוע הראשון! איזה כיף לי קניתי לאח שלי דובה מתנה ללידה שלי
אני בעריסה ישנה סוף סוף
אתה כמעט בגודל שלי - חכה תגדל!!! זרקו אותי בטרמפולינה - מנסים להתפטר ממני? חחח...
אח שלי ובן דוד שלו משחקים עם הדוד (אח של אמא) אני במקלחת!!! הצילו ושוב...(אמא מחזיקה אותי - אל תבהלו
27 תגובות
עמוד 1
איזו מתוקה!!!! מהממת
] ]
מהממת!!!!!!!
גם אהבתי את האמבטיה
איזו בובה יפה ומתוקהההה
יווווווווווו 55555555555555555
איזו בובהההה
איזו מתוקה!!!!!!!! התמונות מקסימות! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
איזה מהממת!!
איזה בובה בלי עין הרע..!! תגדלו את הנסיכים באושר!!
איזה קטנטונת.בחיי ששכחתי שינאי היה ככה לא מזמן הם גדלים מהר! תהני ממנה, זה גיל מקסים מזל טוב
תודה
בובה מתוקה מזל טוב ושתגדלו אותה בנחת ובכייף
וואו! מזל טוב! לא הספקתי לראות עדכון על שילדת! איזו בובה! איך זה בת אחרי בן? "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו! איזה מתיקות!!!!55555555555 אני גם אהבתי מאוד את האמבטיה! מאיפה זה?
שילב - קיבלתי מתנה מהאחים שלי
מהממת
מאמי שיהיה לך המון המון מזל טוב, הנסיכה פשוט מהממת וגם הנסיך. שתגדלו אותם בנחת.
מזל טוב,תגדלי אותם בנחת
מהממת וגם הגדול
אין לה מעמד. היא קטנה ואני שמה אותה על השיש באמבטיה.
לא צריך דפני או כל ציוד אחר על להחזיק מהישבן רצוי שלא יחליקו פנימה
יואווווו איזה אמבטיה שווהההההההה
מתוקה אמיתית!!! תהני ממנה "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
תודה לכל המאחלות. אוהבת...
איזה מתוקהההההההההה
לא יודעת אם יצא לי לברך שיהיה לך המון המון מזל טוב