-
אז איך הכביסה התכבסה?!
-
את המכונה הוא הפעיל והכל יתכבס מהמים, כאילו נשטף, אני אפילו לא בדקתי אם זה היה נקי, ישר החזרתי וכיבסתי שוב!
רותי
-
אפשר לצחוק?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
אני דווקא הייתי צוחקת עליו בלי סוף
-
טוב אני חושבת שאותי זה לא היה מצחיק בכלל....
-
חחחחחחחחחחח ענק!!!
ככה זה גברים איין מה לעשות
-
זה באמת מצחיק כשזה קורה אצל מישהו אחר חחחחחחחחחחחחח
לא נורא, כבר סיימתי את כל הכביסות, והדבר ביחיד שבאמת עיצבן אותי היה הבזבוז של מים!
רותי
-
בעלי ברוב המקרים קם מוקדם ממני בבוקר, וכשאני רוצה שהוא יפעיל מכונה, כדי שאוכל לתלות אותה כשאני קמה, אני מכינה אותה מראש (מכניסה את הבגדים למכונה, מוזגת בתאים את מה שצריך: אבקה, מרכך, קליה, מכוונת אותה) וכל מה שנשאר לבעלי לעשות, זה ללחוץ על הכפתור בבוקר
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
ביקשת משהו אחד, גבר לא יודע לעשות כמה פעולות ביחד גם אם זה הכל משהו אחד
-
חחחחחחח
-
תסלחי לי כן, אבל..
חה חה חה חה חה חה חה חה!
אצלנו קרו דברים יותר גרועים מזה..
-
-
-