ראשית, גם אני

אותך.
שנית, במידה ויש לך איזשהו עניין מולי - אשמח אם תפתחי זאת מולי. אני חושבת ששתינו נשים בוגרות וניחנו ביכולת להתבטא היטב - גם ללא קהל הפורום, שאמנם כבודו במקומו מונח - אך בעניינים בין אישיים, ראוי שיפתרו באופן בין אישי.
פה אני רוצה לומר לך דברים אלו:
1) עם העובדה שכתבת כבר פעמיים ש"הפתעתי אותך", אין לי יותר מידי מה לעשות - מלבד להשתתף בצערך על ניפוץ תמונת עולם מסוימת ש(אני מניחה) הייתה קיימת אצלך לגבי. מעבר לזה - צר לי, אבל אינני יודעת (בכנות רבה...) מה משמעות תחושת ה"הפתעה" ומדוע חשוב היה לך לחזור על כך פעמיים בהודעות האחרנות.
ולכן אני שוב מזמינה אותך, בכל הרצינות, הכבוד, ההערכה והרצון להתייחס באופן הולם - לפנות אלי באופן אישי כדי ללבן תחושה זו של "הפתעה ממני".
2) אין לי כל כוונה להתנצל על מילה, אות או משפט שכתבתי בפורום הזה ובכלל במרחב האינטרנטי, היום, אתמול, מחר, בעוד חודש או שנה. אני לוקחת לעצמי את הזכות להעיד על עצמי שאני אדם שקולה, מחושבת, מתחשבת, ובעיקר - מתייחסת לכל אדם באופן הכבוד ביותר בו הייתי רוצה שיתייחסו אלי במילים כתובות, מדוברות או מסופרות.
דבר שאגב לא ניתן לומר על מי שכינה אותי במהלך ההתדנויות המיותרות שרצות פה מזה יומיים כ:
"שוללת זכות דמוקרטית",
"סותמת פיות"
"יוצאת על אנשים"
"מבטלת דעות של אנשים"
וסתם חוצפנית שמעזה לבקש נעילת שרשור ועוד מכריזה על זה בראש חוצות ירושלים...
והדס - אני מבקשת לנעול את השרשור הזה. כל מה שאני רוצה הוא שאורטל תראה אותו, אין לי כל צורך בגרירת תגובות - רובן ככולן מיותרות לכל הנוכחות.