היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, היום הייתי שוב בבדיקות.... כמו שחשבתי, אין תגובה בכלל
16 תגובות
עמוד 1
אוייששש מתוקה!!!
לצערי אין לנו שליטה בגוף שלנו... וזה מעצבן...כי זה הגוף שלנו!!!! ממי, יהיה בסדר... ב"ה חודש הבא תגיבי מצויין וב"ה תתבשרי על הריון...
תזכירי לי איזה מינון קיבלת? " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שירוש התחלתי עם 50 ולא השפיע אחר כך הוא העלה לי ל 66 וגם לא השפיע ואז שוב העלה לי ל 75... בסיבוב הבא נתחיל עם 82... אני ממש בבאסה... אני מקווה שפעם הבאה יהיה שינוי. הרופא שלי לא רוצה להמשיך כי אני כבר מזריקה 18 יום ואין תגובה אז הוא לא רוצה להמשיך להעמיס עליי סתם.
VIL- ראיתי פעם שכתבת שד״ר הורוביץ אריאל הוא רופא מומלץ, זה הרופא שלי... אם אפשר לשאול, איך את מכירה אותו? הוא באמת רופא טוב כמו שאומרים?
אני מצטערת לשמוע , הרבה נשיקות וחיבוקים
מאמוש, אל תתבאסי יותר מידי.... הלוואי והרופא שלי היה זהיר כמו שלך ואז לא הייתי מגיעה לבית החולים! גם אני הייתי עם מינון נמוך בהזרעה הראשונה ואז בהזרעה השניה הוא הכפיל לי את המינון ל100 ואני לא צריכה להזכיר לך מה קרה לי... עוד חודש, פחות חודש, את בכיווון הנכון ועלית על הדרך להשגת המטרה ואני רוצה להגיד לך שאת מתקדמת לאט אבל בטוח....
היום אני אהיה הרבה יותר זהירה ועם אצבע על הדופק ואני מעדיפה את הבריאות שלי על פני החיפזון... מה שאני עברתי הוא תוצאה של חיפזון של הרופא שלי והיום אני הרבה יותר חכמה!
אז עכשיו אנחנו מתחילות ממש ממש יחד... אני אוטוטו מסיימת עם הגלולות ומחכה למחזור ונקבל ממש יחד!!!! אני ממש מתרגשת בשביל שתינו!!! הכל מסתדר בסוף, את תראי שיהיה בסדר...
נשיקות
היי שוב בשבילי הורוביץ הוא מלאך... הוא כתב לי את הטיפול המנצח וגם עשה את ההחזרה בסיבוב המנצח, בזכותו יש לי את בני היקר!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
קרן אהובתי
VIL איזה כיף לשמוע!!!!! זה מאוד מעודד אותי
נטאלי, גם לפי החישוב שלי אני צריכה לקבל ביום שבת או ראשון! יום שלישי אני מסיימת עם הגלולות ומחכה למחזור....
לפחות עכשיו כשאנחנו ממש יחד יעבור לנו יותר מהר... החודש האחרון ממש זחל לי אבל עכשיו כשיש למה לצפות יעבור לנו ממש מהר...
את תראי שהסבלנות משתלמת! נתחיל טיפול יחד והלוואי ששתינו נעבור יחד גם הריון ארוך ומשעממממממם!
אין לך מושג איך אני מעודדת עכשיו כשאני יודעת שנעבור את החודש הזה ביחד
כן... אני מחכה לזה.... נוכל לקטר אחת לשניה! חח ח אני יודעת מה זה להרגיש שאת כאילו צועדת במקום, אבל למעשה אם את חושבת על זה את בעצם עושה כל פעם צעד אחד קדימה....
לפעמים נראה לנו שבזבזנו חודש אבל אם אני חושבת על התהליך שעברתי, אני בעצם מבינה שזה במטרה לתת לגוף שלי להתחזק כדי שיוכל להיקלט! וגם את צריכה לחשוב אותו הדבר, החודש הראשון הוא במטרה לבדוק איך הגוף שלך מגיב לטיפול כדי שבחודש השני הטיפול יהיה יותר מדויק וככה סיכויי ההצלחה יגדלו!
כל שלב בטיפול מקרב אותנו צעד אחד לקראת ההצלחה!
אהובתי!!!!!!! עצוב לי לשמוע שהפעם הטיפול לא הצליח, אבל כמו שרשמת, הגוף שלנו לא תמיד הולך איתנו. לפעמים הגוף בוגד בנו. החודש הגוף שלך רק התחיל להכיר את הזריקות ולהבין מה זה החומר החדש שהוא קיבל.
מחזיקה לך אצבעות שהחודש החדש יבשר לנו דברים טובים ושהגוף שלך יקלוט את החומר ושהזקיקים יגדלו!!!
reas אהובה שלי, אני מנסה להיות מעודדת... זה קשה אבל עד מחר אני בטוחה שזה יעבור לי... אני יודעת שהכל לטובה ושיהיה בסדר אבל כמו שאמרתי אין לי סבלנות!!!
יקירתי אני ממש מצטערת...
לילי הלוואי!!!!!!!!
איזה כיף לשמוע שאת מרגישה יותר טוב!!!!
את תראי שהכל לטובה!!! אם כולנו היינו מגיבות אותו הדבר, אז כנראה שכולנו היינו צריכות להיות כבר בהריון... אבל כל אחת מגיבה שונה לטיפול ולכן לכל אחת לוקח זמן שונה להקלט...
אבלללל, כולנו נהיה בהריון! זה בטוח!!! אחת חודש לפני והשניה חודש אחרי... זה יקרה!!! אז להיות אופטימיות ולהמשיך לקוות ולהתפלללל!