נחיצות המובייל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

רציתי לדעת את דעתכן לגבי מובייל...

1. האם אתן חושבות שמובייל נחוץ?
    2. האם זה באמת מרגיע ומפתח אותם?

אני מאוד אוהבת מוביילים אבל השאלה אם באמת צריך אותם מניסיונכן
9 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי לשיאל מובייל שמנגן מוצארט באך שופאן הוא מאד מרגיע אותה והיא נרדמת נורא מהר איתו...

היא גם ביום מסתכלת ומקשקשת איתו

• ברור!
    אני ממליצה זה מפתח את הריאה והמוזיקה המרגיעה

• אני דווקא מאלה שלא כ"כ אוהבות מובייל... זה מקשה על תמרי להרדם הסקרנות משגעת אותה, אני הוצאתי מהמיטה כל דבר שגורם לה לגירוי יתר גם המגן מזרון שלה לבן עם תחרה ולא עם ציורים מאותה הסיבה.

במקום המובייל שהורדתי קניתי לתמרי את הכוכב המנגן משילב(תודה לאלינורשבזכותה ידעתי על קיומו) הכוכב מנגן וגם בחושך במידת הצורך פשוט מקרין ציורים שנעים על התקרה. תמר מאוד אוהבת אתזה וקל לי מאוד לשלוט בזה.. במוסיקה אני משתמשת המוןןןןןן. עם ההקרנה על התקרה אני משתמשת כשתמרי סתם רגועה ובוהה במיטה, לא כדי להרדים אותה

• אני ממש בעד המובייל.
    בהתחלה זה היה סתם בשביל להרגיע ועכשיו הם מנסים לתפוס את הבובות, מקשקשים איתם.
    לדעתי זה עוזר בהתפתחות שלהם.
    והכוכה הזה גם מעולה.
    לי יש צב שקניתי מאיביי, פשוט מושלם!!!!
  • זה חשוב בשביל גירוי הראיה, וגם בהמשך הם מנסים למתוח את הידיים ולהגיע לצעצועים (ואז את לא שמה לב שהם כבר יותר מידי גדולים ושוברים אותו ככה חחח)
    פעם כשלא הייו מוביילים היו תולים חבל ועליו שמים כל מיני דברים מרשרשים וצבעוניים....
  • אני בעד!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני גם חששתי,שייתכן ונעמה תיתרגל אליו כאל התנייה לפני-השינה (כמו שתמיד אהבתי לקרוא לפני...אך השנה ההתנייה הסתיימה כמעט בכלל..מעייפות-יתר

• אני גם חושבת שזה נחוץ
    לגירוי הראיה, למיקוד, לתחום המוטורי אח"כ שהם מנסים לתפוס את זה
    זה גם מעסיק אותם- הם מסתכלים על הצורות והצבעים.

לא כל תינוק נרגע עם המוזיקה יש כאלה שיעדיפו מוזיקה אחרת.

זה לא נחוץ מהיום הראשון ללידה וגם לא בשבוע הראשון
    אבל את יכולה לשים בשבוע 3-4 משהו כזה לתלות על העריסה, לול , עגלה.

אל תקני- חכי, אולי יביאו לך!

• תודה רבה בנות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה