שלום לך,
כל כך כואבת את כאבך... כל כך מבינה אותך, הלב מתרסק ונשבר, הכאב מציף ולא נותן מנוחה... כל כך הרבה שאלות של: למה לנו?... למה עכשיו?.. למה לא אחרת? ולאף אחד אין תשובה... זה הורג, זה מעצבן, זה מתיש...זה כואב...
מה שנשאר זה זיכרון שאף אחד לא יכול לקחת אותו מהורים של התינוקת הטהורה, אשר תמיד תהיה בלב שלכם, שתשנה את חייכם, שתעצב מחדש את כל השקפת העולם ולאחר תקופה מסוימת תמשיכו לחיות בצל האובדן. ללא ספק זה משפיע על הכל, אבל כל עוד אתם זוכרים אותה ומספרים לאחרים עליה, כך היא תמשיך להיות נוכחת במשפחה שלכם.
אצלי האובדן שלי קרה לפני שש וחצי שנים ועדיין זה משפיע על הכל. ואני גאה בזה שאני מצליחה להמשיך לחיות ולזכור שהיה לי הבן הראשון שלי, הילדה שלי יודעת שיש לה אח בשמיים ששומר עליה, שניתן לאהוב מישהו שלא נמצא פיזית לידינו.
יעבור עוד לא מעט זמן עד שתשלימו עם האובדן, ובנתיים את תשמיעי מאנשים שיהיו לך עוד ילדים ושתתקדמו הללה... אבל יהיה עוד זמן להתקדם ועכשיו חשוב מאוד לעצור את הכל לזמן מה ולכאוב את האובדן.
אני מזמינה אותך לפורום שמאוד עזר לי ועוזר לי בtapuz.co.il
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=98 של אובדן הריון -תמיכה וגם יש שם פורום המשך הריון אחרי אובדן -תמיכה.
שולחת לך הרבה כוחות להתמודדות, מדליקה נר זיכרון לבת שלך וגם ממליצה על הנר זכרון כמו בחתימה שלי, לי אישית זה מאוד עוזר שיש לי את הסרגל של הבן הראשון בחתימה.
מחבקת