זהו. זה נגמר. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ארבל שלי כבר לא איתנו יותר. אתמול בצהריים היא עזבה והלכה למקום טוב יותר. לפחות כך אני מקווה ומאמינה.

ה-15 ימים האחרונים היו הטובים והרעים ביותר בחיי, היתה לי ילדה מדהימה, וכבר אין.
    היא תפסה חיידק שגמר אותה ביומיים.

ארבל שלנו, ילדה אהובה שלנו, אנחנו אוהבים אותך, לעולם לא נשכח אותך, תמיד תיהי הבת הבכורה שלנו את הפכת אותנו להורים. נזכור אותך עם החיוכים והפרצופים המצחיקים שלך. אנחנו מקוים שטוב לך במקום שאת נמצאת בו ושמצאת את הסבים, הסבתות שלנו ואת דוד נתן והם כולם שומרים עלייך ואת שומרת עלינו ותשמרי בעתיד על האחים שאנחנו מבטיחים שעוד יהיו לך.
    מבטיחים להגיע כל שנה להר ארבל ולערוך לך איזשהו טקס זכרון קטן.
    את תמיד תהיי איתנו בכל מקום אליו נלך ותמיד נספר עלייך לכל מי שנכיר כי את חלק בלתי נפרד מאיתנו.

אוהבים ומתגעגעים עד אין סוף, אבא ואמא.

בנות יקרות, אני רוצה לאחל לכן ולילדים שלכן רק בריאות ואושר!!! שתדעו להעריך את המתנה המדהימה שניתנה לכן.
    ועוד דבר קטן, אני יודעת שבנות כותבות כאן כל מיני דברים שמפריעים להן, ואני חלילה לא מזלזלת בכאב של אף אמא אבל כנסו לפרופורציות. כל עוד הילד שלכן בידיים שלכן והוא בריא- זה הכי חשוב. לא משנה אם אתן לא מצליחות להניק, אם יש גזים, העיקר שהוא בריא.

לי למשל יש המון חלב ועכשיו אני יושבת עם קשירות בחזה וכדורים לייבוש אז מה זה בדיוק נותן לי? הייתי נותנת הכל כדי להכין לילדה שלי סימילאק ולעבור עם הילדה שלי את תקופת הגזים.
    מצד שני, אני מאחלת לכן שאלו יהיו הצרות שלכן בחיים ושלעולם לא תצטרכו לדאוג לחיי הילדים שלכן.

שוב, מאחלת המון בריאות, בריאות ובריאות לילדים של כולן וכל השאר כבר יבוא לבד.

אוהבת את כולכן, שמרית.

78 תגובות
עמוד 2
  • כמה עצוב! תהיה חזקה! מחבקת אותך אני עם דמעות בעניים

• ראיתי את ההודעה כבר אתמול, אני לא מוצאת מילים שיכולות לנחם אותך
  • תודה רבה לכולן על העידוד והתמיכה....

הגעגועים הורגים אותנו, אנחנו מתקשים להאמין אבל אין לנו ברירה אלא להמשיך הלאה. מנסים להתנחם בעובדה שהיא במקום טוב יותר אבל זה כל כך קשה. אני רוצה אותה איתי. ברור לנו שכואב לנו על עצמנו, לא עליה כי היא כבר לא סובלת, אז זה עצב שאנחנו מוכנים לספוג. כל עוד היא לא סובלת אנחנו מוכנים לספוג הכל.

בנות, תודה רבה על כל התמיכה לאורך ההריון ואחריו, על העצות המועילות ובכלל על שהכרתי בנות מדהימות שכמותכן. אני עדיין אשאר בסביבה פשוט בפרופיל קצת נמוך, אציץ פה מדי פעם ואולי אחזור לפעילות מלאה מתישהו עם בשורות משמחות. עד אז, אני אחזור על האיחולים לבריאות שלמה של הילדים שלכן והמון אושר ונחת.

• אין לי מילים
  • אין לי מילים !!!

שלא תדעו עוד צער !!!

• שלא תדעו יותר צער
  • שלא תדעו עוד צער...
  • שלא תדעו עוד צער.
    ממש כואב הלב לקרא את הדברים , אני לא מכירה אותך , אבל באמת שנקרע הלב ..
    מאחלת לך אושר , חוזק נפשי , והריון שלם ותקין , ילדים בריאים ומאושרים

• וואוו אני עם דמעות בעיניים וגרון חנוק..
    אין לי מילים..
    משתתפת בצערכם ושלא תדעו עוד צער..

בע"ה שתקלטי להריון תקין מלא ושתצאי ביידים מלאות..
    [/center]
    ]
  • אהובתי
    יפה שלי
    אין לי מילים.
    אני כל כך מצטערת לשמוע

שולחת לך מיליון חיבוקיםםםםםם

• גם אני נכנסתי כדי לקרוא את ההודעה לפני שאני בורחת לעיסוקיי רק כי חשבתי שיצאתם מהפגיה..

אני פשוט לא מאמינה!!!! וזה שניה אחרי שכתבתי בשרשור שלי שיש לי הורמונים אחרי לידה.

אני לא מצליחה להפסיק לבכות!!

יפה שלי, שלא תדעו עוד צער. אני בטוחה שהקטנה שלך נמצאת במקום טוב כרגע.
    לא כואב לה והיא לא סובלת.

היא תמיד תהיה איתכם.

אני באמת לא יודעת מה עוד להגיד.

קבלי ממני אלפי
  • נשמה שלי אני בהלם אני כל כל עצובה זה פשוט לא פייר שדברים כאלה קורים

• יקירה קודם כל קבלי המון

• הייתי רחוק מהבית ורחוק ממחשב כשאירה התקשרה לספר לי את בשורת האיוב הזו

מאז, אני רק מנסה לחשוב איך להביע במילים את צערי על אובדנכם.

אין לי מילים.

אני משתתפת בצערכם, בכאבכם על אובדנכם. אני מקווה שתמשיכי להיות חזקה עד כמה שאפשר. שלא תדעו עוד צער לעולם.

מקווה שתחזרי אלינו במהרה, עגולה ויפה.

• מאמי אני עם דמעות בעניים - צר לי לשמוע

• זה כאב שאפשר לגעת בו ואי אפשר להוציא אותו מהגוף

אין לי מילים ולו היו, לא היו מועילות בשיט
    כואבת את כאבך, זה מאיים בטירוף, זה מפחיד
    תחזיקי מעמד והלוואי אמן ואמן ואמן, ויפתחו שערי שמיים ותשמע התפילה,
    ותזכי באשר רצונך בו
    מחבקת, משתתפת, כואבת, מחזקת
  • אין לי מילים.... רק עכשיו ראיתי את ההודעה ואני כל כך מבינה אותך הכאב של האובדן כבד וקשה

• ואוווווווווווו

אני בשוק אני בהלם!!!!!

גם אני כמו כולן חשבתי שחזרתם הביתה
    ואני לא מאמינה למה שאני קוראת

יקירתי אני כ"כ אבל כ"כ מצטערת לקרוא חומצערת מער עמוק עבורכםאין לי ספק שהכאב גדול מנשוא ואת פשוט מדהימה בצורה שבה כתבת

אני מאחלת לכם שלא תדעו עוד צער לעולם ועד
    שתדעו בקרוב מאוד הריון תקין בריא שלם ושמח לידה קלה בתום 40 שבועות וביידים מלאות ובבריאות איתנה

שולחת לך מליון חיבוקים
  • נסיכה טהורה שלי
    ביומיים האחרונים זה לא יוצא מהראש שלי כל שנייה אני נזכרת ובוכה
    לא יודעת אם לרשום אם לכתוב לך, לא יודעת איך להביע את הכאב שגם אני חשה וכואבת יחד איתך.
    כששמעתי את זה פשוט נשרפתי ישר נקרעתי, זה כ"כ כבד, מצער, דבר כ"כ קשה הדבר- הכי קשה, שאפשר לשמוע!
    אני כואבת את כאבך
    אני משתתפת בצערך
    אני מחבקת ומחזקת אותך
    מאחלת לך ימים טובים תמיד- בשורות טובות
    מאחלת לך הריון תקין ושלם ושתחזרי בידיים מלאות ב"ה !!!
    את יכולה להתקשר אליי בכל שעה ומתי שתרצי!!!!!

אני פשוט לא יודעת מה להגיד!!- פשוט רע לי

אוהבת מאוד
    נשיקות

• שימרית, אמנם הגבתי אבל חייבת לתת לך עוד

• שלום לך,
    כל כך כואבת את כאבך... כל כך מבינה אותך, הלב מתרסק ונשבר, הכאב מציף ולא נותן מנוחה... כל כך הרבה שאלות של: למה לנו?... למה עכשיו?.. למה לא אחרת? ולאף אחד אין תשובה... זה הורג, זה מעצבן, זה מתיש...זה כואב...
    מה שנשאר זה זיכרון שאף אחד לא יכול לקחת אותו מהורים של התינוקת הטהורה, אשר תמיד תהיה בלב שלכם, שתשנה את חייכם, שתעצב מחדש את כל השקפת העולם ולאחר תקופה מסוימת תמשיכו לחיות בצל האובדן. ללא ספק זה משפיע על הכל, אבל כל עוד אתם זוכרים אותה ומספרים לאחרים עליה, כך היא תמשיך להיות נוכחת במשפחה שלכם.
    אצלי האובדן שלי קרה לפני שש וחצי שנים ועדיין זה משפיע על הכל. ואני גאה בזה שאני מצליחה להמשיך לחיות ולזכור שהיה לי הבן הראשון שלי, הילדה שלי יודעת שיש לה אח בשמיים ששומר עליה, שניתן לאהוב מישהו שלא נמצא פיזית לידינו.
    יעבור עוד לא מעט זמן עד שתשלימו עם האובדן, ובנתיים את תשמיעי מאנשים שיהיו לך עוד ילדים ושתתקדמו הללה... אבל יהיה עוד זמן להתקדם ועכשיו חשוב מאוד לעצור את הכל לזמן מה ולכאוב את האובדן.
    אני מזמינה אותך לפורום שמאוד עזר לי ועוזר לי בtapuz.co.il http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=98 של אובדן הריון -תמיכה וגם יש שם פורום המשך הריון אחרי אובדן -תמיכה.
    שולחת לך הרבה כוחות להתמודדות, מדליקה נר זיכרון לבת שלך וגם ממליצה על הנר זכרון כמו בחתימה שלי, לי אישית זה מאוד עוזר שיש לי את הסרגל של הבן הראשון בחתימה.
    מחבקת
  • איזה עולם.....................................

• ]

78 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה