שאלה דחופה.. זקוקה לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות...
    התינוקת שלי בת 3 וחצי שבועות. עד עכשיו היו לה יציאות סדירות כל יום לפעמים פעמיים ביום.
    עכשיו זה כבר היום ה-3 שהיא לא עשתה קקי ואני ממש דואגת. אני רואה שנורא כואבת לה הבטן והיא ממש קשה וזה נראה כאילו היא מתאמצת לעשות אבל לא עושה כלום חוץ מפוקים. אני מניקה אותה. עשינו לה עם הקצה של המדחום בטוסיק ולא עזר....
    האם למישהו יש פתרון?
4 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי לוקחת למוקד לבדוק...
    לא טוב שהיא תישאר עם עצירות...
    בהצלחה ושתרגיש טוב הפיצית
  • אין מה לדאוג!!!!! ואין שום צורך לקחת למוקד.. כמו כולנו גם לתינוק יש לפעמים עצירות...

לתמרי היו 10 ימים שלא עשתה קקי והרופאה אמרה שזה ממש בסדר.

מה שאני עשיתי.. נתתי קצת מים עם שומר או נענע והכל השתחרר אואואו איך השתחרר.. באמת שאין לך מה לדאוג ..

אני הייתי שוב מנסה גם עם מדחום.. לא לפחד לגרות את פי הטבעת עם שמן זית או וזאלין.. אם יש לה זה אמור ממש לשחרר.. מנסיון שלי יום אחד עשיתי אתזה לתמר על המיטה שלנו.. עם המצעים הלבנים..

• אמנם לא חוויתי אצל ילדיי, אבל אני יודעת מאחרות שגם 5 ימים זה בסדר....

תני לה עוד קצת ותנסי בינתיים להחזיק אותה על הזרוע שלך כאשר הבטן כלפי מטה ולעסות את הבטן בלחיצות קלות. אולי זה יעזור

וגם, על הגב, לקפל לה את הרגליים כלפי הבטן...

בהצלחה לקטנה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תודה לכולכן....
    באמת ניסיתי שוב באותו היום עם המדחום ואז היא עשתה.. המון!!!
    חחחחחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה