סקר דייסות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

סקרנית לשמוע את דעתכן..

1. באיזה גיל של הקטנטנים התחלתם דייסה?
    2. עם איזו דייסה (קורנפלור, דגנים, אורז) ומה היתה ההשפעה על הקטנטנים?
    3. מה מטרת מתן הדייסה (לשם הרדמות, בעיית משקל, כי כולן נותנות)?

תודה לעונות וחג שמח!
7 תגובות
עמוד 1
  • ועוד שאלה קטנטנה..
    עם איזה מרקם התחלתן? סמיך או נוזלי?
  • התחלתי בגיל 4 חודשים- מוסיפה לבקבוק כף אחת.. התחלתי כדי שתמר תישן יותר טוב בלילה..

• גם אנחנו התחלנו בגיל ארבעה חודשים, בשביל שישנו טוב בלילה.
    גם הרופאה אמרה לי להוסיף, כי זה נהיה סמיך יותר, והם פולטים פחות!
  • סביביות 5 חודשים, אמרו לי בטיפת חלב להוסיף לנתנאל דייסה לבקבוק. כדי שיעלה במשקל (הוא מתחת לאחוזון). טריק לא עבד. הוא לא אהב שום דייסה בתוך הבקבוק, אבל אהב מאוד לאכול דייסה מכפית, במרקם סמיך יותר. מאז כל יום הוא אוכל דייסה. הוא אלרגי לסולת, אז חוץ מסולת הוא אוכל את כל הדייסות. בגם מבשלים להם דייסות כל בוקר, והוא הכי אוהב שיבולת שועל (תמיד אוכל 2 מנות טפו טפו טפו). בבית, לרוב אני נותנת לו דייסות של מטרנה (רק כאלה שלא מכילות סולת), לפעמים גם מבשלת לו.
    למרות שהוא עדיין מתחת לאחוזון, אני בעד דייסות, זה בריא, זה קלוריות טובות! וזה גם מגוון באוכל
  • 1. מגיל 4 חודשים
    2. עם קורנפלור התחלנו אחכ אורז ובקיצור את כל המגוון של דייסות מטרנה טעמנו בהתאם לחודשים שרשום עליהן.
    חוץ מאת האלה שבטעם (וניל\שוקו).
    3. לשם גיוון באוכל.

וישר התחלתי להביא לו סמיך...החל מ4 חודש בכפית.
  • מכל הדייסות אין על 8 דגנים... ואורז כשיש שלשולים..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני התחלתי עם דייסת סולת בגיל חצי שנה...

[url=http://www.postimage.org/]
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה