היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע טוב בנות התגעגעתי....כמו שאמרתי לכן אני שומרת שבתות וחגים אז נעלמתי קצת מלא..
מה איתכן? אני לא יודעת מה עובר עלי בזמן האחרון יש לי מחשבות וחששות מה יהיה אם יצליח או לא... גם לכן זה קורה? או רק לי יש תמיד דאגות וחששות ופחדים!!!!
7 תגובות
עמוד 1
טליה, מתוקה... לכולנו מחשבות וחששות... טבעי לחלוטין! השאלה באיזה רמות זה אצלך.. אם בצורה שהורסת לך את המצב רוח והתפקוד היומיומי זה לא טוב! מנגד את צריכה לחשוב חיובי ולהיות אופטימית!
זה גם עניין של תקופות... בהתחלה כשהבנו שנצטרך לעבור טיפולי הפריה, כאילו חרב עלי עולמי.. הייתי בדאון איזה שבוע... בכי ומצבי רוח.. לאט לאט כשאת נכנסת לעניינים "את מתרגלת" לזה באיזשהו מקום... יותר נכון את מודעת יותר ולוקחת את הדברים בפרופורציות... טליה - אין לך מה לחשוש יותר מידי! ילדים יהיו לך רק בלי לחץ... זה יכל לקחת חודש ויכל לקחת שנה... כשהבעיה היא אצל הגבר ולא אצל האישה יש יותר סיכוי להקלט בטיפולי פוריות.. כך רופא אמר, שזה המצב האופטימלי להצלחת הטיפול... אמנם לא בהכרח אבל לרוב...
כל פעם שעוברות לך מחשבות שליליות בראש ישר תעשי סוויץ' בראש תחליפי אותן במחשבות על תינוק קטן וחמוד שאת מטפלת בו ... לא יודעת מה רק דברים טובים " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שבוע טוב
המחשבות האילו הן אצל כולנו , צריך להרחיק את המחשבות הפחות טובות , גם אני השבוע לא מפסיקה לחשוב ומנסה להרחיק את המחשבןת של למה . תדמייני דברים טובים
מסכימה עם שיר על כל מילה! חששות זה בסדר כל עוד את יודעת לעבור הלאה!
כולנו חוששות וזה טבעי... שיהיה שבוע קצר ומקסים!
שבוע טוב מותק
מנסה לחשוב על תינוקות חמודים אבל שוב המחשבות חוזרות ולא נותנות מנוח יהיה טוב רק השם יעזור
טליה מאמי, אני הכי מבינה אותך.. אבל כמו שאמרו לפני, המחשבות והחששות מאוד טבעיים וכולנו מרגישות את זה. אתמול הייתי על הפנים ובדיכאון ובבאסה רצינית כי הרופא שלי אמר לי להפסיק את הטיפול כי אני לא מגיבה ולקחתי את זה ממש קשה.. גיסתי גם עוברת טיפולים עכשיו והיא ממש ניערה אותי והרגיעה אותי. היא מבינה אותי כי גם היא עוברת את זה עכשיו ביחד איתי אבל היא באמת הצליחה להרגיע אותי ולהיכנס לפרופורציות... וכמובן גם הבנות המקסימות פה הצליחו לעודד אותי
מדהימות שלי כמה שאתן מרגיעות אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן שתזכה לתינוק מתוק:) אתן מקסימות...