-
אני יכולה להמליץ לך על הרופא אף אוזן גרון שלנו
הוא מדהים!!!!!!!!!
מקבל לקוחות של מכבי!!
אבל , צריך לסוע לרמת אביב, הוא שווה את זה!!!!
דוקטור אנגלנדר, 036477299
-
אני היתי מתחילה עם אף אוזן גרון לוקחת אותו לבדיקה
יש את ד"ר אבנרי יאיר הוא מקבל בראשון הינו אצלו בפעם האחרונה עם שחר ודור
אני צריכה לחזור עליו שוב עם דור
-
עדיף להתייעץ עם אף אוזן גרון.. כשליאן היתה קטנה היו לה המון דלקות באוזניים וכל הזמן הוציאו לה שעווה שלחו אותנו לבדיקה שמיעה כי הדלקות גורמות לירידה בשמיעה וגם משפיעות על הדיבור. רצוי קודם כל רופא כי נראה לי שלהפגש עם קילנאי תקשורת בגיל כזה זה עדיין מוקדם
]
]
-
הבנות ענו לך... שיהיה בהצלחה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
תמוש אני ממליצה לך על הרופא של דנדוש רופא בחסד עליון והציל אותה ועכשיו הפנה אותי לפרופסור שלחתי אליו כבר הרבה ומחצית מילדי האיזור שלי הולכים אליוקוראים לו אייל רוזנצוויג אם תרצי, אעביר לך את המספר שלו
-
תודה בנות על התגובות
זה נראה לי פשוט כבר יותר מידי לגיל שלו שיש לו המון רוק, הפה שלו עם כל השיניים כבר מגיל שנה וחודשיים.
אני בהחלט יתחיל קודם עם א.א.ג
למזלי לא היו לו דלקות אוזניים אולי פעם אחת
-
אני לא יודעת מאיפה את בארץ, אבל הרופא שלנו פרופ' מייקל נאש הוא רופא ומנתח א.א.ג. מעולה ומקבל דרך מכבי ישירות בבאר שבע. יש מצב שהוא מקבל גם במקומות אחרים בארץ, תבדקי. ואגב, ממש לא צריך את האישור של רופא הילדים כדי ללכת לא.א.ג. פשוט תקבעי תור וקדימה.
ויש מצב שגם בעיית הרוק קשורה לבעיה במערכת א.א.ג.
בהצלחה ותרגישו טוב!
-
המון רוק יכול להיות קשור לפוליפים (שקד שלישי) כי אם הוא נושם יותר דרך הפה אז הוא לא יכול גם לבלוע את כל הרוק...
רעיון טוב להתייעץ עם א.א.ג
-
לאורי היה את כל הרוק הזה, ולנו אמרו שצריך לעשות לו מסאז' באיזור הסנטר, ולתת לו לעשות בועות סבון כי ככה הוא משתמש בפה ובסנטר. זה מאוד עזר!
[
[
[URL=http://www.siz.co.il/]
-
זוהרינקה, תודה, אני אעשה את מה שאמרת.
בואי נגיד שבועות סבון הוא מכניס את הפה לתוך העיגול אבל שווה לנסות
-
תמי - את יכולה לנסות במקום בועות סבון חתיכת נייר טואלט - כאשר המטרה היא שהיא לא תיגע ברצפה, מפעיל אותם שרירים וקצת יותר קל להבנה בד"כ ואחרי שהוא יצליח - לנסות שוב את הבועות סבון.
-
גם טנושי שלי התחילה לדבר קצת מאוחר בגלל הפקקים באוזניים.
היתה לנו אחלה רופאת א.א.ג. - היא שלחה אותנו לבדיקת שמיעה בדיוק בגלל זה והכל היה בסדר, גם עכשיו היא מדברת קצת מצחיק, אבל מבינים אותה הרבה יותר.
המוצץ - מגרה את בלוטות הרוק. אם אפשר להיפטר מזה - ויפה שעה אחת קודם, זה גם מעכב את הדיבור
-
לא מכירה את התופעה, אבל לגבי הדיבור נראה לי שהכל בגדר הגבול התקין
-
נוגעגע מאמי - אני הבנתי, בחיי שהבנתי
-
-
קודם רופא של א.א.ג