-
תודה על ההתיחסות אני אמחוק את הנושא הוא כנראה לא לעניין
-
אני בטוחה שאת אמא ניפלאה!!!
גם אני הייתי מתעצבנת למשל שנועה התעוררה
מוקדם
-
היי, רק עכשיו פרסמת
-
קודם כל את לא צריכה להעלב, כולם יודעים ששישי-שבת הפורום די מת, אז אם לא ענו לך היום כבר יענו לך מחר, וגם לא צריך להתייחס לכמה אנשים קראו את הנושא כי יש הרבה אורחים שקוראים את השרשורים, אבל הם לא יכולים לענות!
אני לא מכירה אותך, אבל אני בטוחה שאת אמא מצויינת ואת עושה כל מה שאת יכולה בשביל התינוק שלך, גם אותי מבאס שהילדים קמים מוקדם, ואני לא מדברת על זה שהם קמים ב-6:00 חס וחלילה
-
תודה מתוקות האמת שקצת נבהלתי מהכמות שקראו את השירשור אבל לא היו עונים אז חשבתי שאולי עשיתי מעצמי צחוק
-
1.
-
מאמי גם אני מרגישה ככה
-
מאמי אני בטוחה במיליוני אחוזים שאת אמא הכי מקסימה שיש
להגיד לך את האמת שאוראלי שלי מתעורר לאכול אני קודם כל שמה לו מוצץ בכדי למשוך את הזמן גם לי אין כוח לקום לפעמים אני מושכת אותו ככה חצי שעה ואז שאני סוף סוף קמה להכין לו לאכול אני גם מרגישה חרא עם עצמי שספרתי לאחותי הגדולה היא אומרה לי שככ ה כולן עושות וזה בסדר
גם אוראלי שלי 90% מהיום באוניברסטיה משחק עם עצמו זה בסדר אין כ"כ מה לעשות איתם בגיל הזה אל תתעצבי
את אצמא הכייייייי מדהימה שיש
-
שירה, ככה זה עכשיו... ככל שהם גדלים הם יותר ערניים ומתעניינים ויש מה לעשות איתם.
גם אני מתבאסת כשבר מתעוררת מוקדם לפעמים (5:30-6:00) ואם היא לא מתלוננת אני לא קמה ונותנת לעצמי עוד 10 דקות במיטה בזמן שהיא משחקת עם עצמה במיטה שלה, בתקווה שתתרגל לא לקום לאוכל בשעות כאלה...
תאמיני לי שאת לא שונה מכולן פה.....
-
מאמי
-
ממה שהספקת להכיר אותך פה בפורום אין מצב שאת אמא לא טובה.. אני בטוחה שהרגשות האלה הם חלק מהשינוי בסטטוס מבחינה פסיכולוגית וגם אני מודאגת שגם לי יהיו אותם.. האמת? נראה לי שלכולן יש אותם
-
שירה מאמוש!
אני בטוחה שאת אמא לתפארת ליהונתן המתוק!
אז לא התחשק לך לקום בחמש בבוקר? תעשי סקר ותשאלי כמה אימהות אוהבות את השעה הזאת מחוץ למיטה..
אין צורך להעמיס בצעצועים.. בגיל 3 חודשים הם לא ממש אינטראקטיבים. כמובן, צריך לחשוף אותם לגירויים, אבל לא מסביב לשעון. צריך לתת להם את המרווח להיחות עם עצמם ולהעסיק את עצמם.
אל תחמירי עם עצמך!
וחיבוקים - תמיד
-
אהובתייי
מזדהה עם כל מילה
אני בטוחה ב-100000% שאת אמא מ-ד-ה-י-מ-ה
ממה שהספקתי להכיר את אישה לתפארת !!!
בטוחה שיהונתן זכה - רואים את האהבה העצומה שיש לך אליו
-
אני דווקא מאוד מאוד אוהבת לקום עם תמר בבוקר.
זהו שלא!!!!!!!!!!!!! כשהיא מתעוררת אני בהחלט מנסה למשוך עוד זמן עם המובייל עם מוצץ, .. מעבירה אותה אלינו למיטה ומתנשנשת איתה...
הכי הכי הכי הכי טבעי בעולם........
ולגבי תעסוקה... אין יותר מדי מה לעשת איתם בגיל הזה.. את יכולה לשכב איתו באוניברסיטה, לשיר שירים, אני התלחתי גם עם סיפורים קצרים... בשאר הזמן הוא אמור להעסיק את עצמו לאכול ולישון
-
-
קודם כל
-
אה ושוקו מוקה- הרגעת אותי עם עניין הקפה.... כשאני שותה את הקפה שלי, לא רוצה שידברו איתי ויציקו לי
-
את אמא מדהימהההההההההההההה ומקסימה!
ואל תחשבי בכלל דברים כאלה.
זה ידוע שהם משעממים בגיל הזה.
לכן מבעס שחופשת הלידה 3.5 חודשים.
שירה רק שתדעי שהבנים אצלי קמים כל בוקר ב5 בבוקר ואפילו לפני.
אני מחפשת תחבולות להישאר עוד דקה במיטה.
השיטה האחרונה היא
נשיקות חחחח
אני אומרת לגדול- עכשיו נשיקות לאמא.
וזה תופס 3 דקות ואז הוא אומר לי אמא נו כבר.
בשמת
-
חחח בובה אני בול אבל בולללללללל כמוך !!
זה מטורף לא ידעתי שיש מישהי שמרגישה כמוני בעולם הזה..
-
בנות אתן לא מבינות איזה אושר עשיתן לי אתן כל כך מקסימות אחת אחת ואני שמחה לשמוע שזה לא משהו חריג, ממש עודדתן אותי ועכשיו בזכותכן אני אחשוב בצורה אחרת ויותר חיובית
-
חבובוש
-
לגמרי מבינה אותך...
הרבה פעמים אני מרגישה שאני לא מתייחסת לאוריאן מספיק
כי מה לעשות יש לה אח שדורש תשומת לב באופן מובהק יותר
אני מנסה לפצות אותה כשהוא לא בסביבה
-
את בכלל לא מוזרה, ואני מבינה אותך כל כך. כל אמא מתמודדת עם מצבים דומים. עייפות משתלטת ואין כוח לקום מהמיטה, אז דוחים בכמה דקות האכלה, או מוותרים על משחק. מה לעשות אנחנו לא רובוט
-
שירוש