היי, שבוע טוב.. התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אממ אני לא כותבת יותר מדי בפורום לצערי (האמת שזה כי אני מרגישה שאין לי נסיון לענות לאחרות..)
7 תגובות
עמוד 1

• לנו לא היה סלקל בכלל. קנינו מושב בטיחות מגיל 0.
    אני חושבת שטוב שיש סלקל, אבל לא לעגלה. זה לא בריא בכלל! הכי טוב אמבטיה, אבל גם שכיבה מלאה זה בסדר.
    הבנות כבר ימליצו לך על סלקל טוב.
    אגב, 1000 ש"ח בשביל סלקל?? זה מחיר של חצי עגלה. ואת עוד אומרת שהוא מעפן... חצופים שזה המחיר.

• זה תלוי בהרבה דברים..

1. העגלה היא לכיוון הנסיעה או לכיוונך...בחודשים הראשונים עדיף שהתינוק יהיה כלפייך לכן יש סל-קל שאת מחברת כלפייך...
    2. את צריכה את הסל קל רק לאוטו/ נסיעה או לטייל איתו יותר??
    אם זה לנסיעה יותר אז אולי כדאי להשקיע יותר..אם זה יותר לטיל אז אל תשקיעי יותר מידי אחרי 3-4 חודש הם כבר גדולים ולא נוח להם בסל-קל ואז עוברים לטיולון

• מיותר לחלוטין!
    שלנו הגיע יחד עם העגלה ולא השתמשנו בפונקציה של לחבר אותו לבסיס של העגלה אפילו פעם אחת!

• יש לי סלקל שקיבלתי בירושה מהאדם הקדמון

• לא הכרחי עד מיותר
    זה כל כך לא בריא לתינוק שמספיק הסבל בנסיעה
    ובכלל היום יש מושבי בטיחות מגיל 0 שעדיפים בהרבה

לעניין ההשתתפות בפורום ממי אף אחת מאיתנו לא התחילה עם נסיון ורובנו כאן התחילו בלשאול שאלות
    אבל לא הכל פה שאלות לפעמים בנות מספרות על הבעל החמה הכלב או סתם תמונות ופנינים של הילדים
    לפעמים יש סקרים שלא קשורים להריון ולידה
    בקיצור תנסי אותנו תראי שתתמכרי
    ותבואי למפגשים שיש בדביק

• מיותר.

לי יש את הפונקציה ובחיים לא השתמשתי

• קניתי את העגה עם הסלקל שמתלבש
    השתמשתי אולי אולי אולי פעמיים.

זה מאד לא בריא הסלקל.
    זו תנוחה שלא בריאה לגב.

לאוטו תקני כיסא אוטו מגיל 0- זה יעלה לך אותו דבר ויהיה יותר שימושי.

בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה