מה קורה שמשאירים גבר עם תינוק בן חודש וחצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבית. לבד

14 תגובות
עמוד 1
  • אכן כן גם חמתי המרוקאית של פעם נוהגת למרוח עארק על הבטן
    תכלס זה עוזר
    לחמתי יצא לעשות מידי פעם
    אני לעולם לא עשיתי את ה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • את האמת ולדעתי כל הכבוד לו
    כן זה ידוע ומוכר שערק על הבטן מאוד עוזר לכאבי בטן - בעלי גדל על זה ואני מאמינה שאם לבנות שלי היו גזים גם אני הייתי עושה את זה - כי אין מה להפסיד
    מעבר לזה שכל הכבוד לו על התושיה - בעלי עם 2 ילדות לא יוד לתת בקבוק אפילו - אז להגיע למצב של לאלתר מצבים ופתרונות חדשים לכאבי בטן?
    שירוש אני מבינה אותך שדברים חדשים ולא מוכרים מלחיצים אבל הפעם אני לחלוטין עם מתן
    אם לא מקובלת עליך אז תגידי לו הפעם תודה על הנסיון אבל אני לא מוכנה למרוח ערק על הילדים שלי.

• סחתיין עליו..
    זה לא שהוא נתן לנהוראי לשתות את הערק..
    גם אני הייתי נותנת לו קרדיט על התושיה..

• האמת?

• עכשיו את יודעת שבטח נהוראי בכה ובעלך לא הלחיץ אותך אלא מצא פתרון, אבל הכל בסדר, אם הילד לא נמצא שיכור אז את עדיין יכולה לפרגן לבעלך.. תכלס אני הייתי נקרעת מצחוק!!!!!
  • ערק זה מעולה לכאבי בטן, הרי הגרייפווטר עשוי מאניס שזה המרכיב של הערק, רק צריך להזהר מאוד כי שמעתי שזה יכול לשרוף (אני אף פעם לא ניסיתי) השאלה היא אם זה עזר?

ואני כבר חשבתי שמצאת את מתן מסטול מהערק חחחחחחח

רותי

• תכלס מגניב לך שהוא לא נלחץ.....

• תנשמי
    תרגעי
    זה מעולה וזה בסדר!!!!!!!!!!

• האמת שזה באמת עוזר לכאבי בטן חחח

• חחחחחחחחחחחחחחחח שירה אין לך מה להתעצבן זה באמת שיטה מצויינת ועובדת...
    הרי כל התרופות נגד גזים מבוססות על צמח האניס יעני שומר יעני ערק... הוא לא נתן לו לשתות הוא רק מרח אותו....
    הוא היה צריך לשאול לפני אבל הוא לא עשה כלום שיזיק לנהוראי

• גם אני פעם מרחתי לעידן ערק...
    אם זה עוזר למה לא? כל עוד הוא לא נתן לו לשתות ערק הוא היה בסדר גמור
  • יאו
    איזה מצחיק
    קראתי את זה כאילו זה סיפור
    ואני מדמיינת אותך פותחת עיניים ושואלת אותו -מה זה?!!!??!!
    חחחחחח..

האמת שגם אני מכירה את הפתרון הזה
    אני לא אמרח ערק אבל אני מכירה ויודעת שזה עובד...

• בנות, נראה לי לקחתן אותי רציני
    חחחחחחח תאמינו לי שעם כל ההלם גם אני נקרעתי עליו מצחוק
    ואני יודעת שערק עוזר.

אבל עדיין ... גברים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה