מפגש ואני לא יודעת מזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מוזמנת? ;)

שיר ולילי בהצלחה היום מחזיקה לכן אצבעות. כבר כואבות לי מרוב מאמץ ;)

מחכה לבשורות טובות

יום נפלא ופורה

אפרת
5 תגובות
עמוד 1
  • אפרת מאמי, בטח שאת מוזמנת!!!!
    קבענו תאריך למפגש הריוניות... חח ח

מקווה שנוכל לקיים אותו כשכולנו נהיה הריוניות!
    תאריך המפגש הוא 12.1.12 יום חמישי
  • חחחחחח קרן אני מקווה שבאמת המפגש יצא לפועל
  • ההריון מתקדם בסדר ברוך ה׳

עוד לא רואים עליי כלום שזה טוב.

אבל משהו קשה לי להתמודד איתו זה הסלידה שלי מאוכל מבושל שאהבתי פעם ומצד שני רעב תמידי.

אתן מאמינות לי שמאז שקמתי אני רק טוחנת אוכל? כרגע אני עם פירות יבשים מנסה להעלים את הרעב... חחחחח לא כל כך הולך. :)

מה איתך kkd? התחלת טיפול כבר?

אני מחכה לשמוע איך עבר לשיר ולילי. המתח משגע אותי :)

רשמתי לעצמי ביומן את תאריך המפגש רק תגידו איפה ובאיזו שעה כי בכל זאת אני באה מהדרום.

יום נפלא

הלכתי לטחון תמרים

אפרת 
  • חח חח מצחיקה,
    עכשיו את צריכה להתרגל לאכול מה שהעובר יכתיב לך... ח חח

אני ממש מקווה שהמפגש ייצא לפועל, לקראת התאריך נהיה יותר חכמות ונקבע מקום ושעה...

אני בנתיים בהמתנה, ביום שלישי מסיימת עם הגלולות ומחכה למחזור להתחלת טיפול מספר 3 של ההזרעה! הלוואי שיהיה טיפול מנצח!

• הלוואי וכך יהיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה