אוף זה מסרב להיסגררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מה נסגר עם הפצע הארור הזהה

39 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• ממי אין איזה ניתוחון שאפשר לעשות?
    אולי ממש לפתוח מחדש להוריד חתיכות מיותרות ולסגור שוב?
    נכון שזה מתסכל לעבור את כל הכאב מחדש אבל לפחות שיראה נורמלי ושיסגר כבר

• סיוני רק פלסטיקאי יוכל לתקן את הדבר המזעזע הזה
    אבל כרגע לא מומלץ מכיוון שאני רוצה שוב להיכנס להריון בע"ה אני רוצה לפחות ארבעה ילדים

• יואו מאמי מסכנה, תרגישי טוב!!!
  • ענבלי גם אני אלך לעשות טיפול 10000 אצל הפלסטיקאי אחרי שנסגור את הבאסטה, גם לי יש צלקת מכוערת מאאאאד מהקיסרי של אוריקי
    הנה הלכה לה עוד קריירה של דוגמנית ביקני....
  • חחחחחחחחחחחחח ליבי הרסת אותי

• ענבלי... אני בטוחה שזה מאוד קשה ומתסכל אבל צריך סבלנות

• סיוני - לפי מטב ידיעתי אמורים לעשות על הצלקת הראשונה אבל!!!! אולי היתה סיבה רפואית לזה שעשו לך 2 צלקות?

וכן נהרסה לי קריירת דוגמנות זוהרת בגלל הקיסרי. אני היתי אמורה להתגלות אוטוטו... ובגלל הקיסרי ואך ורק בגלל הצלקת המכוערת (ללא שום קשר לעודף משקל מטורף שלי ולזה שאני רחוקה אלפי שנות עור מלהיראות כמו דוגמנית) הפסדתי קריירה זוהרת.
    אבל כפי שאמרתי לא נורא, נלך לפלסטיקאי שימקם מחדש איברים ויחזיר למקומם איברים שטעו בדרך והגיעו לאיזור הלא נכון (לדוגמא הציצי שלי והתחת )
  • יהיה בסדר מאמי !! זה רק עיניין של זמן ההחלמה
    תרגישי טוב
  • ליבי הרגת אותי אני לא מפסיקה לצחוק

• את יודעת מה אמרו לי מה הסיבה?
    שהם עושים צלקת במקום יותר אסתטי, כלומר ממש בקו החיבור בין הבטן לאיבר המין - והצלקת המקורית נמצאת כ2 ס"מ מעל
    אבל היא כל כך יפה, בקושי רואים אותה כמעט ולא קיימת, ההחלמה ממנה הרבה יותר קלה ואני אפילו ביקשתי לעשות עליה ולא עוד צלקת - אז למה?!?!?!

• אבלללללללל השתלטתי לענבל על ההודעה
    אופס סליחה ממי

• יאללה ענבלי בואי נטוס לבאלי.....

• ענבל
  • סיוני לא השתלטת בכלל אלא רק הפכת אותו למעניין יותר כי כבר חפרתי על הפצע הזה

• ליבי יש לי פגישה עם עו"ד מסויים (יש מצב שאת מכירה אותו) בקשר ללהב אולי אתייעץ איתו גם לגבי

• חחחחח סיוני מתי הדייט הלוהט עם העו"ד?
  • לא יודעת קבענו לדבר כשיגמר סיוט החגים וכנראה שזה יהיה בישוב מסויים בצפון ביום שישי

• וואלה?! חחח מגניב לחלוטין!

• חחחחחחחחחחח הוא לא אמר לך כלום
    גדולללללללללללללללללללללללללללללללללל

• יפתי, זה יסגר, זה עניין של זמן...
    וכמו שנאמר- גם אם זה לא יהיה יפה- מה שלא עושה הטבע, עושה סכין המנתחים...
    ותמיד תמיד לזכור שיש יותר גרוע (להלן המקרה שלי..
  • אוי אהובה,

זה בהחלט נשמע לא נעים, אבל אני בטוחה שבסוף זה יסתדר
  • בנות מקסימות... כמה נפגעות קיסרי יש כאן.... גם אני בעד טיול, כמה שיותר ביקיני (בשילוב צלקות מכוערות) יעשה לנו טוב.....

• וסיוני- עו״ד בקשר ללהב???

• היא נפצעה במעון ופתחה את המצח, נשאר צלקת מכוערת ואנחנו רוצים לתבוע

• אוייי

• יפתי כואב לי לשמוע

• תודה מדהימות שלי
    סיון ליבי אני גם תובעת... יש לי עוקך דין תותח שמתמחה ברשלנות רפואית תובעת על מה שקרה עם התאום של תאיר וגם לגבי על כל העגמת נפש של הפצע הזה הבנתי שמה שקרה לי הייתה ״תאונת עבודה״ מה זה אני מכונה??!!!! בא לי להיכנס בהם בכל הכח

• ענבל מאמי, הכי חשוב שהפצע מתחיל להתאחות, עוד טיפה סבלנות

• לילוש לא חושבת שצריך לצלם העורך דין שלי אמר שאין צורך חוץ מזה הולכת להשאר לי צלקת ממש ממש מכוערת לא כמו כל הצלקות אז מי שרוצה הוכחות וולקאם

• ממי תצלמי בטח שצריך
    לי אמרו לצלם ולהביא גם את התמונות שצילמתי אחרי שזה קרה

• סיון- לא צילמתי את הפצע בהתחלה שלו שהוא היה מזעזע ממש ראו כל מה שקורה בפנים ואיזה עומקקק עכשיו העומק נסגר זה בטח מאוחר מדי

• זה לא
    תצלמי עכשיו ממי

• חח זה ישאר ככה לא עדיף להראות בלייב

• חחחחחחח כן אני רואה אותך מתפשטת בבית משפט
    ממי הסבל שעברת מוכח בניירת רפואית
    הפיצוי יהיה על הסבל ועל התוצאה הסופית

• אחותייייייייייי

• נשיקות לפיצקוליתה שלך,רק היא חמסה יכולה להאיר מאורה-הקסום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה