התייעצות לגבי סלקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהתחלה רציתי לקנות סלקל שמתחבר לעגלה ולאוטו על מנת לא להעיר את התינוק אבל מישהי אמרה לי שעדיף לא לקנות סלקל עם העגלה (כי גם ככה לא מומלץ להיות הרבה בסלקל) אלא לקנות סלקל לאוטו שישמש אותי עד גיל יותר מאוחר של הילד וכך אחסוך לקנות סלקל חדש מהר..מה אתן אומרות?
7 תגובות
עמוד 1

• עדיף כיסא לאוטו.
    לא סלקל.

יש כיסאות לאוטו מגיל 0

בהצלחה ולידה קלה.

בשמת
  • אני לא אוהבת גם שהתינוק הרבה בסלקל
    ומה שכן נראה לי מסובך להעביר את הסלקל לערים להוריד לחבר לאוטו

• מסכימה עם בשמת!
    אנחנו עשינו את הטעות הזאת - את הסלקל למזלינו קיבלנו
    במתנה על הזמנה של החבילת לידה, אבל קנינו את המתאם לעגלה
    שעלה לנו לא זול בכלל ולא יצא לנו להשתמשב בו אפילו פעם אחת!
    והסלקל עצמו שימש אותנו כמה חוד' בודדים, כי לא היה לה נוח בו
    הייתה צורחת כל הנסיעה...בקיצור, אין כמו כיסא בטיחות!
  • לי יש את הסל קל של מוצי שהוא נשכב.
    אז לולי יכולה לבלות בו הרבה זמן.
    האמת חיברתי אותו לעגלה פעמים בודדות בלבד.
    לפי דעתי עדיף שתשקיעו בסלקל נוח ובטיחותי או יותר טוב כסא בטיחות שישמש אותך לזמן רב יותר.
  • לי יש סלקל שמתחבר לעגלה.
    עם הבת שלי לא היה לי סלקל שמתחבר לעגלה ועכשיו אני ממש מרוצה שקנינו אחד שמתאים לעגלה... זה ממש נוח כשאת צריכה לקפוץ עם הילד לסידור קטן אן לקופת חולים או משהו...חוסך הרבה טירחה לדעתי.
  • אני גם התלבטתי, בהתחלה העדפתי סלקל שמתחבר לעגלה, אבל אחרי בירורים גם כאן בפורום, המליצו לי על כסא בטיחות לרכב, כדי שהקטנטונת לא תהייה הרבה בסלקל כי זה לא בריא לגב.

בסופו של דדבר בררתי לגבי כסאות והם היו נראים לי גדולים ובחנויות הציעו לי כל מיני סלקלים כמושב בטיחות, בלי קשר לעגלה. לבסוף קניתי עגלה+ סלקל +מתאמים- שהכל היה כלול גם ככה במחיר ואם הייתי מוותרת על הסלקל+ המתאמים זה היה חוסך לי רק 200 ש"ח מהעלות של העגלה....לכן רכשתי סלקל שמתאים גם לעגלה

ובכל מקרה נראה לי שאשתמש בו ליציאות קצרות במיוחד כמו טיפת חלב וזהו

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אצל עדן לא היה לי סלקל שהתחבר לעגלה וזה סיבך את העיניינים והייתי צריכה להעיר את הילדה כל פעם מחדש.
    עכשיו יש לי עגלה עם סלקל מחובר וזה הרבה יותר נוח.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה