אישורים לביטוח לאומי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,

הרופאה שלי שלחה אותי לאורטופד מאחר ויש לי כאבי גב בישיבה ואני לא מצליחה לשבת יותר משעה בכיסא בעבודה.
    האורטופד רשם שהוא ממליץ על שמירת הריון ובממצאים הוא רשם:
    רגישות מתנית דיפוזית הגבלה אנטלגית בטווחי תנועה כח גס תחושה החזרים תקינים לסג שלילי דו צדדי ללא ליסט צוואר-- הגבלה בסוף טווחי תנועה ללא חסרים נוירווסקולריים הגבלה אנטלגית סטווחי תנועה צוואר עם סימני גירוי שרשי חיובי רגישות צווארית דיפוזית הגבלה אנטלגית בטווחי תנועה כח גס תחושה החזרים תקינים לסג שלילי דו צדדי ללא ליסט הגבלה בסוף טווחי תנועה ללא חסרים נוירווסולריים מומלץ שמירת הריון.
    רופאת הנשים שלי בעקבות זה רשמה לי הפניה לרופא תעסוקתי ששם היא רושמת :מתלוננת על כאבי גב חזקים ונשלחה לאורטופד ולא נמצאו ממצאים שיכולים להסביר את הכאבים.

מטרת ההפניה:
    המלצות בקשר להמשך עבודתה במצב של תלונותיה.

לאחר מכן הרופאה הפנתה אותי לרופא תעסוקתי אשר גם הוא אישר מירת הריון עד לתום ההריון.

הרופאה שלי מילאה את הטפסים לשמירת הריון וצירפתי את מכתב האורטופד + אישור הרופא התעסוקתי + אישור המעסיק.וכמובן העברתי לביטוח לאומי.
    האם יש מצב שביטוח לאומי לא יאשר לי ?
    כי כל התהליך היה ממש ארוך ואני כבר בבית מעל לחודשיים ואני בלחץ נוראי.

בבקשה תענה לי מנסיונך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כמובן שאינני ועדה של ביטוח לאומי
    מניסיוני יש סיכוי מצוין שיאשרו לך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה