ועכשיו לשאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שעל רוב הנושאים דובר לא מעט, אבל חשוב לי מאוד לעשות לעצמי סדר.
    אז ככה:
14 תגובות
עמוד 1
  • היי ג'ןג'ן, מזל טוב שוב
  • אז ככה. ברגע שהיא תהיה רעבה היא תקום לאכול. בלילה אל תעירי אותה. תשני גם את ותצברי כוחות. במשך היום אם את רואה שעברו כבר יותר מ-4 שעות את יכולה לנסות להעיר אותה. לפי מה שאני זוכרת היא נולדה במשקל יפה, לא?

בקשר להנקה אין לי מושג. תצטרכי לחכות שמישהי שמבינה תענה לך.

בקשר לאמבטיה, לנו אין סדר מסויים. לפעמים קודם מקלחת ואחר כך אוכל ולפעמים להיפך. אם אגם רעבה אז קודם אנחנו מאכילים אותה ואחר כך מקלחים.
    תבדקו את הטמפרטורה של המים לפני שאתם מכניסים אותה באמצעות המרפק שלכם.

שיהיה בהצלחה!
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• 1. תלוי כמה היא שוקלת. מתחת ל3 ק"ג צריך להעיר כל 3 שעות להאכלה. יותר מזה אין צורך

• יואווו איזה כיף זה להגיב לך!!!!

• טוב, אז קודם הנקה וטיטולים

• 1- לא מעירים תינוק משינה כל עוד זה לא עובר את 4-5 שעות לא לשכוח גם בשינה גדלים חוץ מזה תינוק רעב תמיד יבכה
    2- לגבי האמבטיה רק לפני האוכל כי אחרי האוכל היא יכולה לפלוט ואפילו להקיא זה לא נעים. גם עם התינוקת קצת מתלוננת תשירי לה תצחקי תדברי איתה זה מאוד עוזר
    3- לגבי האכלה אני לא מבינה למה להעיר אותה שוב אולי היא כבר שבעה?אם את נותנת ציצי גרפס ציצי זה אמור להספיק אבל כעיקרון רק התינוקת יודעת כמה היא צריכה אם היא נרדמה אין צורך להציק לה
    3- לגבי הטיטולים יכול להיות שפשוט היא עיקלה את כל מה שהיה לה כל עוד זה לא עובר את השבוע זה בסדר ככל הידוע לי

כשתזכרי בעוד שאלות אשמח לעזור בהצלחה

• יא מרגש תינוק חדש
  • בהתחלה צריך להעיר כל 3 שעות כדי שתתחיל לצבור שומן

• מאמוש

• אה וכמובן כמו שדנאמר אין צורך להעיר. חמסה חמסה על אמילי נולדה במשקל יפה ומכובד.
    חמסה

• היי
  • יעלי לפני האוכל אבל בזמן סביר שאמילי לא מתחרפנת מרעב.. או אחרי שעה בערך כשהאוכל כבר מתעכל.... לי היתה בדיוק (ועד היום) בעיה עם תמרי.... וחפשי היא דפקה לי זרנוקים באמבטיה ולאחריה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה