מה אתן אומרות על זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.mamibuy.co.il/deals/wean/

שווה לקנות?
    אני צריכה להתחיל עוד חודש טעימות לאגם.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
6 תגובות
עמוד 1
  • גם אני עוד חודש אתחיל בטעימות ליהונתן אבל לא הבנתי תקטע של הכפית הזאת היא הרי מועכת כמות קטנה אז מה הטעם?

• גם אני ראיתי את זה וחשבתי אם לקנות או לא

מענין מה יאמרו המנוסות
    האם שווה?
    או אפשר גם במזלג רגיל למעוך?

• ניראה טובבב

• חמוד, אבל לדעתי מיותר לגמרי
    כשרק תתחילי טעימות, למעוך רבע ירק מאוד קל עם מזלג או כפית רגילה... לשלב יותר מאוחר, לאכול ארוחות של מוצקים זה לא מתאים, כי יותר קל לטחון מנה שלמה ביחד ולא כפית כפית...
    זו דעתי
  • זה דומה לכותש שום חחח

אני השתמשתי (ומשתמשת עד עכשיו בעצם) בבלנדר סטיק. הוא הגיע עם כוס כזאת של מדידה גם... ואני עושה בו גם דברים אחרים, שימושי בבית, וגם קטן( נכנס במגרה של הסכום)

הכפית הזאת נראת לי שבירה ושברירית, אבל נראה נוח בגלל שזה קטן ובטעימות גם ככה צריך רק איזה כמה כפיות.
    הייתי קונה אם זה לא היה עולה 69 שח
  • תראי, זה נראה אחלה פתרון למעיכה של שני פירות...
    לכמויות גדולות יותר (בפרט של ירקות) כמובן שזה לא יעיל...

אם את קטנה אשמח אם תעדכני אם את מרוצה, אם לפרק הזמן של הטעימות הקטנות זה היה שווה את הקניה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה