מים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל אפשר כבר לתת מים??
    יש כמות מסויימת שצריך לתת??

9 תגובות
עמוד 1
  • בגדול כשמתחילים מוצקים... אבל אם יש ימים חמים אפשר קצת קודם.
    כמובן ההמלצה היא מים רתוחים
  • בעיקרון תינוק שאוכל רק הנקה או תחליף לא זקוק למים, בד"כ מתחילים עם הטעימות בגיל 4 חודשים.
    אם את מניקה וחם מאוד ניתן להוסיף הנקות.

• את בטוחה שמתחילים לתת מים רק שמתחילים לת מוצקים???
    היה נידמה לי שמתחילים בגיל חודשיים שלוש

• את מניקה או נותנת תחליף?

• אני התחלתי לתת לבן שלי מים מגיל 3 חודשים
    ליפני שהתחלתי עם המוצק ,

• זה לא שאי אפשר לתת מים לפני, פשוט פוחדים שזה יבוא על חשבון אוכל זה הכל.

• התחלתי לאחרונה עם המוצקים- אחרי מרק ואחרי פירות

• אין כמו מים זה חשוב..אל תקשיבי לטיפת חלב הם סתם מלחיצים..אני נותנת מגיל 0 מים רתוחים שהתקררו טיפה..כמה ששי-אל רוצה היא שותה....

אני גרה באילת וילדתי בשיא הקיץ ניראה למישהו שלא הייתי נותנת מים?? בחום פה אני כל היום צמאה אז איך תינוק אמור להרגיש??

• עד שתינוק אוכל מוצקים הוא ניזון מהנקה שמספקת לו מספיק נוזלים. כשמתחילים מוצקים צריך כביכול להשלים את זה.
    אני באופן אישי בימים חמים בגילאים צעירים הנקתי באופן תכוף יותר והעדפתי לא לתת מים אבל זה אינדיוידואלי חשוב לעקוב ולראות שהוא עושה מספיק פיפי וכו' ואז את יודעת שהוא בסדר.. (ילדתי במאי את הקטן שלי ככה שנכנסנו לשיא הקיץ בגילאים צעירים)

ילד יפה של אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה