שלום לכולם אני חדשה כאן - ואני צריכה עזרה ממכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום בנות אני חדשה כאן
    אני מיואשת ....
    המחזור שלי לא סדיר ואני מנסה להכינס להריון אך ללא הצלחה עד עכשיו
    ניסיתי לחשב ימי ביוץ אך לא עזר אני די חדשה בעסק ולא הכי מבינה איך מחשבים גם יום ביוץ. אני כבר 4 חודשים בערך מנסה אבל ללא הצלחה
    לא יודעת מה לעשות

תעזרו לי בבקשה

בתודה ריקי וחג שמח לכולם

ריקי אמסלם
4 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה...
    קודם כל אפשר לקנות ערכת ביוץ. זה עוזר לזהות את הימים הפוריים.
    אפשרות שנייה ותמיד כיפית, זה לנסות יום כן יום לא במשך כל החודש.
  • היי ריקי
    המחזור שלך סדיר?
    את צריכה לחשב כמה בכל חודש היה המחזור שלך,
    וכך תדעי מתי את מבייצת, כי הביוץ מתרחש בערך 14 יום לפני המחזור..

וכמובן שיש את ערכות הביוץ- אבל אני כבר די מתייאשת מהן,כי לי המחזור הוא כמעט כל חודשיים, נאלצתי לחכות כמה מיחזורים כדי להבין כמה זמן הוא נמשך, כי זה בלתי אפשרי (לפחות בשבילי כלכלית) לעשות בדיקת ביוץ כל חודש, כל יום למשך חודשיים..

אם ספרת את הימים של כל מחזור שעברת- תתחילי להבין פחות או יותר מה משך המחזור וכך תדעי מתי לעשות בדיקות ביוץ..

שיהיה בהצלחה!!!
  • ותמיד אפשר להסתמך על ההרגשה שלך כשאת מבייצת כמו כאבים בצד יתר הפרשות וגלי חום...
  • היי ריקי ברוכה הבאה,
    החל מסיום המחזור סיפרי 7 ימים היום ה 7 זה יום הביוץ!!!
    בכל מקרה נהוג לעשות יום כן יום לא אז החל מהיום ה 7 תעשי יום כן יום לא עד סוף החודש(הכי חשוב זה להינות...)
    עדיף שלא תקיימו יחסים 3 ימים לפני היום ה 7 שלך כי עך הזרע חזק איכותי ובריא יותר...
    בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה