סתם מבאס. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הילדים של אחותי באו לבקר. הם שיחקו במחשב ואור עמד לידם והסתכל והתחיל לזמזם בקול איזה מנגינה והם כולם התחילו לצחוק
29 תגובות
עמוד 1

• גם אני טוענת שהיא בחממה.... יכול להיות שיותר מידי מגינה... מצד שני כך היא גם מקבלת יותר ביטחון עצמי ויכולת להתמודד עם העולם...
    אני רואה שהיא נפתחת יותר, רוצה להכיר יותר, מכירה את עצמה "אני מעין, זו יובל אחותי הקטנה" ומנסה ליצור קשר, לא תמיד הילד שממול נענה לניסיון שלה. אבל היא מנסה שוב ושוב ואם לא עם אותו אחד אז עם מישהו אחר... זה כואב להיות נוכחת בארועים האלה.
  • בגלל זה אני שונאת ללכת לגני השעשועים. לרוב זו סתם עגמת נפש. אני יודעת שזה חשוב כדי לפתח כישורים חברתיים, אבל אני לא עומדת בזה. כבר קראו לו "מטומטם", "טמבל" אמרו לו ללכת ואת מעין דחפו (היא בכתה בהיסטריה). ואם זה לא קורה, אז הוא יושב עם החול או האדמה שעות! חופר, מסדר, אוסף קרשים, בונה תמונת נוף, מרכיב אותויות וחי בעולם נחמד שכזה שאין בו אף אחד אחר שיכול להרוס.
    שונאת את גן השעשועים!!!
  • יש לי רק מלא

• תודה, בנות
  • net02, linbar קבלו ממני המון

• קודם כל -

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נטעוש קבלי מלא

• מי אמר שלהיות אמא זה כל כך קל?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• וואוווווווווו נשמעת התמודדות לא פשוטה כלל וכלל...
  • תודה בנות

• ממי את מדהימה ואור מדהים - ולדעתי דווקא כן הייתן צריכות להעיר להם בצורה מתונה מסבירה ובוגרת
    האמת שמאוד כאב לי לקרוא שכתבת שאת שונאת גן שעשועים

• אויש זה פשוט מזעזע וקורע לב
  • חיזוקים וחיבוקים -
    אבל אני חושבת שכן שווה להעיר לילדים שלא יתנהגו אליו ככה, גם אם הוא לא מבין, צריך ללמד אותם להתנהג יפה לשונים מהם - היום זה הוא, מחר זה ילד שונה אחר.

• "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")

• [
    [URL=http://www.siz.co.il/]

• אני חושבת שבעולם הזה עדיף להיות עם אנרגיה חיובית מאשר להיות מהצד של "הצוחקים"

בתור אמא ליבי יוצא. כי גם לבן שלי יש יכולת להתחנן שישחקו איתו עד לרמה שהוא מתחנן ורודף אחרי הילדים והוא לא מאובחן...
    יש ילדים שפשוט יש להם אנרגיה טובה וחיובית ולא הם לא ישר נעלבים ונפגעים או מבינים התנהגויות של ילדים יותר בוגרים ורעים

• גם אני מבינה ללבך

אני חושבת שזה חלק מהתמימות שלהם גם, החוסר הבנה הזה

אני לא זוכרת אם ממש צחקו על אופק דין אבל היו מקרים שאני נעלבתי בשבילו. הוא לא ממש הבין מה קרה....

אשמח אם תצביע עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה