הורים עובדים לשינוי - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחאת ההורים

העתיד בידיים שלנו
    הורים יקרים,

שניה לפני שאנחנו צוללים שוב לתוך חופש-לא-במקום, בדיוק אחרי שהילדים סיימו להסתגל למסגרות שלהם

אבל יוצאים לחופשה של שבועיים,

אנחנו רוצים לבקש שתצטרפו אלינו לתמיכה בהמלצות הגיל הרך של דו"ח טרכטנברג.

עמלנו הרבה על מנת להכניס את דבר ההורים - הקול הלא נשמע - ולהגיע אל ועדת טרכטנברג.

רחל עזריה (מחזיקת תיק הגיל הרך בעיריית ירושלים) דיברה שם בשמנו, וכפי ששמעתם או ראיתם,

בדו"ח מוקדש חלק נכבד לחינוך הגיל הרך,

ויש בו הצעות שלו יתקבלו, תהיה הקלה משמעותית להורים במדינת ישראל.

נכון, אין שם התייחסות לחופשות, ולאי ההתאמה של מערכת החינוך למשק הישראלי,

והדרך עוד ארוכה ורבה היא לפנינו, ועוד הרבה בקשות שלנו לא נכנסו לדו"ח,

אבל יש שם הרבה המלצות טובות למען רווחת המשפחות הצעירות ועתיד ילדינו. בואו לא נפספס אותן.

הנה הנקודות העיקריות,

ובכל מקרה אנחנו ממליצים לקרוא את הדו"ח כדי להבין על מה מדובר, ולא להיות ניזונים רק מהתקשורת,

אלא להפעיל קצת את גלגלי המוח העצמאיים והמותשים שלנו. קליק.
    * בניית מעונות יום מסובסדים - יש חוסר עצום במבנים, טרכטנברג מציע לצמצם אותו באופן משמעותי.

* העברת האחריות למעונות היום למשרד החינוך - תוך הבנה שהמסגרות של ילדינו אינן באות לדאוג

לכך שההורים יוכלו לצאת לעבודה - אלא מתייחסות לחינוך הילדים, כפי שאמור להיות.

* שתי נקודות זיכוי לאב שיש לו ילד עד גיל 3 (כ-400 ש"ח לחודש).

* גני ילדים עירוניים לגילאי 3-4 בחינם עד השעה 14:00, ובעלות נמוכה מאוד עד 16:00

(חסכון שיכול להגיע לכ-1700 ש"ח לחודש פלוס מינוס)
    חיתמו עכשיו על העצומה הקוראת ליישום מסקנות הגיל הרך באופן מיידי, כך שכבר בשנה הבאה עלינו לטובה נוכל לנשום קצת יותר לרווחה.

http://www.atzuma.co.il/mano
    העבירו את זה הלאה!
    מי שלא לוחץ, מאבד את הזכות לקטר!

אנא הפיצו דף זה לכל רשימות התפוצה שלכם. אנחנו צריכים איתנו כמה שיותר הורים. העבירו את המייל הזה הלאה, הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו באתר (כן, אנחנו מודעים לזה שהוא כבר עייף וזקן, ובכל זאת. בקרוב האתר החדש).
    הפייסבוק חם וגועש,

אתם מוזמנים להצטרף לדף שלנו שם. קליק.
    והנה הדף הרשמי של צעדת העגלות. קליק.
    אתם, כמובן,

מוזמנים להמשיך ולעזור, להציע, להצטרף, לצעוק, ליזום, מה שתרצו.

הנה האתר שלנו (בקרוב אתר חדש!!! שם המקום להרשמה לקבלת עידכונים במייל), ואפשר גם במייל: [email protected]
    צוות הורים עובדים לשינוי
    ארטוויז'ן | Quickyweb
4 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אבל בדו"ח מאוד עלוב בעייני.
    נקודות זיכוי לאב לא יעזרו כי כמעט בשום מסגרת לא מקבלים שני בני הזוג את התמיכה במעונות (לא משנה שהיא לא תומכת באמת...).
    כל העניין של לעבור למשרד החינוך רק יעשה רע כיוון שהחופשות - א"א להתעלם מזה - לא תואמות את אורח החיים שלי ואז זה אומר שאני צריכה קיטנה ושוב אני צריכה לשלם עליה הרבה כסף.

אם אני זוכרת היו עוד מסקנות מלבד מה שרשמת פה אבל אני לא זוכרת.
    חוץ מזה שהכל יכנס לתוקף רק עוד 5 שנים. שזה אין מה לעשות אבל חלק מהעניין היה אולי להגיד שמשהו מתוך כל הנ"ל יכנס בשנת הלימודים הבאה לתוקף. אז גם אולי הייתי מאמינה שמשהו ישתנה
  • צ' - זה עדיף מכלום......כמו למשל חוק חינוך חובה מגיל 3
  • באמת היית רוצה להעביר את האחריות של מעונות היום למשרד החינוך???

ועל זה נאמר- חלם!

זה יהיה אסון- אני רואה השנה - שיותם נמצא בגן עירייה כמה חלמאות יש במשרד החינוך- אז לשים ילד בן חצי שנה במסגרת שלהם? אין מצב!!!
    ההצעות של הדוח מבישות! מעליבות! ותאמת שאני התפלאתי ש"הורים עובדים לשינוי" בכלל תומכים בדוח הזה.

זוועה!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה