עוד שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כותבת כל פעם שעולה משהו- אחרת אני אשכח...

בזמן ההנקה, כשאני מעלה אותה לגרעפס, כמעט ולא קורה שאני שומעת אותה עושה גרעפס, ככה שמבחינתי היא כאילו לא עשתה.

אני חייבת לציין שהיא לא פולטת, אבל היא מגהקת דיי הרבה וגם אני שומעת מן צליל כזה כאילו עולה לה האוכל ואז יורד בחזרה למטה.

טיפים....
7 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה במיוחד בהנקה אין הרבה גראפסים ככל שהיא תגדל היא תינוק יותר ואז תשמעי יותר גראפסים

• קשה להם מאד להוציא גראפסים בהחלה וגם הגרפסים הם מאד חלשים...עקרונית ביניקה נכונה אין כמעט גרפסים כי לא נכנס אוויר..וגם הכמות שהיא אוכלת כרגע היא נורא קטנה גם אם ניראה לך שהיא יונקת שעה היא אוכלת בערך 60 סיסי... כמו כן אם את משאירה אותך עלייך 10 דקות רב האוכל מתעקל חלב אם הוא נורא דליל לא כמו תמ"ל...

לאט לאט ככל שכמות האוכל תעלה כך יהיה לה יותר גראפסים

• לא תמיד יש גרעפסים בהנקה. בולעים פחות אויר מאשר בבקבוק אז לפעמים הם קטנים או שאין בכלל. אבל תאפשרי לה בכ"ז למקרה שיש לה כי זה מציק אם זה נשאר תקוע...

ילד יפה של אמא
  • ענו לך מצוין הבנות!!

• גם תמר לא עשתה בהתחלה גרעפסים לאט לאט התחילה לדפוק כמו של נהג משאית.
    אני כדי לוודא שבטוח יצא מה שצריך גם אם לא שמעתי פשוט הייתי משאירה אותה עליי לפחות רבע שעה

• נכון! לעיתים הגרעפסים הגיעו אצלי אחרי חצי-שעה ויותר...חיבוקים,ליטופים,מילות-אהבה והם יוצאים

• יוווווווו.... איך החזרתן אותי לאחור עם הכמיהה לרעש של הגרעפס... שלפני שהם נולדו ואמרו לי את זה, זה היה נראה לי הזוי, ואח|"כ הייתי מתמוגגת מהרעש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה