שאלה לאמהות ל2* - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב מקסים לכן אמהות יקרות

10 תגובות
עמוד 1
  • כל ילד זה אינדיוידואלי, אבל הגדולה שלי סרבה לשבת בעגלה, מהרגע שלמדה ללכת. אם היו לנו הליכות ארוכות איתה, היינו שמים אותה על אופניים כאלה של ילדים עם ידית. היה לה ממש כיף!
  • את האמת חשבנו גם על הרעיון של אופניים

אבל מה עושים כשהולכים לקניון או נגיד קניות וכו.. ?

• לי יש הפרש של שנה ועשרה חודשים ולא קניתי טיולון או עגלה נוספת...
    הקטנה בעגלה והגדולה הולכת ברגל... כשהתעייפה קצת הרמנו על הידיים... ואם היה כבד או שרצתה לישון אז את הגדולה בעגלה והקטנה במנשא...
    אני חושבת שזה מסורבל מדי להסתובב עם 2 עגלות...
    וגם אם את לבד ובעלך לא איתך אז מי יסחוב את העגלה השניה...
    אגב, יש באינטרנט מושב שנצמד לעגלה שלך עם קליפס והוא ממש יציב... עולה בערך 400 שח...
    אני אנסה לחפש לך קישור זה ממש סבבה...ראיתי בקניון זוג שהשתמש בזה וממש המליץ לנו... אין לי צורך בזה אבל זה נחמד ולך זה יכול לעזור...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• יש עגלות כאלה שמתחבר אליהן מין סקייטבורד כזה שהילד הגדול יכול לעמוד עליו.... תבדקי אם לשלך יש אופציה כזו, אם לא,, תחשבי על הרעיון ההפוך, שהתינוק יהיה במנשא עלייך והגדול יהיה בעגלה....

• אז ככה יש כמה פתרונות חלקם כבר נכתבו......
    1. עגלה לתינוקי וגדול ברגל ברגע שמתעייף לוקחים תינוקי על מנשא והגדול בעגלה
    2. לקנות טיולון זול זול זול וכששניכם ביחד תינוקי בעגלה הגדול בטיולון
    3. טרמפיסט!!! לי יש וזה מגניב לילד (לנו קצת פחות נוח אבל ממש לא נורא) יש של כל מיני חברות ויש כאלו שמתחברים לרוב העגלות (לי יש מוצי ולהם יש טרמפיסט ייעודי רחב ונוח לילדון)
    4. לקנות עגלת תאומים (יש לא יקרות).

שיהיה בהצלחה
  • וואווו אחלה רעיונות תודה לכן
    adi 333 חיפשתי אבל לא מצאתי קישור במידה ומצאת
    אודה לך אם תוכלי לשלח לי

תודה רבה

• פשוט מאוד אין בכלל על מה לשבור את הראש

כשליאם נולד אוריה שלי חגגה בדיוק 11 חודש
    קנינו לה טיולון של מוצי מרשפון
    והיה לנו בנוסף גם תלת אופן

וליאם ישתמש עם העגלה

• הגדול שלי היה שובב מאד (ועדיין) לכן לא יכולתי ללכת איתו כשהוא נותן יד לעגלה.
    כי אז כל הדרך הייתי צריכה לרוץ אחריו.
    לכן
    קניתי עגלת תאומים - ייבאתי מחו"ל ב100 דולר שזה יצא 350 ש"ח.

השתמשתי בה פחות משנה.

ועכשיו אנחנו עם עגלת טיולון של מקלארן.
    והגדול נותן יד.

אם תרצי- אוכל להשאיל לך את עגלת התאומים שלנו.
    בשמת
  • אני יכולה לומר לך שהקפיץ שלי ברגע שהתחילה ללכת (סליחה היא ישר התחילה לרוץ) לא הסכימה לשבת יותר בעגלה
    אבל כל ילד זה אחרת ואני חושבת שהפתרון זה פשוט או עגלת תאומים או מנשא לקטן ועגלה לגדול

• זהו בידיוק ,
    משום מה לגמרי ברח לי מהראש שיש גם דבר כזה " מנשא "

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה