זוכרות את התמונה בחתימה של פופה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום זה קרההההה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הייתי בספורט, ובאמצע איזה שהוא תרגיל אני עומדת מול המראה, ורואה כף רגל קטנטונת, מימן לפופיק שלי... אבל ממש, בבירור!!!!! שתבינו שראיתי את זה ככה כשהגופיה עלי, ומרוב ההלם הרמתי מעט את הגופיה, ואני ממש רואה כף רגל קטנטונת!!!!!!!!

יוווווווווווו, זה היה מדהים!!!!!!!!
    הלוואי והייתי יכולה לצלם את זה, אבל לא היה לי כ"כ איך...

לילה טוב
9 תגובות
עמוד 1
  • יווו אני מכירה את התמונה הזו, זה פשוט מדהים... כל פעם שאני מרגישה את הקריעות וההתמתחויות בבטן, אני מנסה לקלוט אם גם אצלי זה קורה. אבל בינתיים לא....
    איזה כיףףף לך

• יואו זה כזה מדהים אני זוכרת את זה..שי-אל נורא ארוכה(גם בבטן) אז כל הזמן הכף רגל שלה יצאה מתחת לצלעות שלי....

• אין אין, זה דבר בלתי נתפס הקטע של ההריון....

• אההההההההההההההה מגניבבבבבבבבבבבבבב
  • מה??? איך זה הגיוני שמתחת לכל השכבות שיש בבטן (ויש המון) אפשר לראות את הרגל???

• התמונה לא אמיתית...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מיצי מיאו- לא...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה