סיכוי להריון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    חדשה כאן בפורום.. התקופה הזו של הניסיון להרות כלכך מתסכלת.. רציתי קצת לשתף ולשמוע מה עבר עליכן..
    אני בת 27 מנסים להיכנס להריון ראשון מזה 5 חודשים.
    מחזור אחרון היה ב-6.9 ומאז לא קיבלתי. מחזור שלי בד"כ 30-32 ימים. משמע שיש לי איחור של 10 ימים.
    ביום ראשון הקודם עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. ביום שלישי שאחריו- 5 ימים לאיחור עשיתי עוד בדיקה שיצאה שלילי גם. שוחחתי עם רופאת הנשים שלי והיא אמרה שהיא ממליצה לעשות בדיקת דם.
    היום עשיתי בדיקת דם אך לצערי התשובות עדיין לא הגיעו ( שזה דיי מעצבן כי בד"כ הן מגיעות באותו היום..).. אני כולי מסוקרנת לדעת כבר מה התשובה ובלחץ היסטרי..
    אף פעם לא איחר לי המחזור.. ואני כל כך רוצה להיות אופטימית.. אבל מה הסיכוי שאחרי 5 ימי איחור ובדיקה ביתית שלילית זה עוד יהיה חיובי???

me
17 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה!
    מקווה ששהותך פה תהיה קצרה

מניסיוני הקצר בפורום המהמם הזה כבר ראיתי 2 נשים שהיו להם הרבה בדיקות שליליות ועדיין היו בהיריון
    המשפט המרכזי של הפורום הזה זה "לא מספידים חודש עד שהמגיעה"
  • שלום וברוכה הבאה,
    קודם כל בלי לחץ(זה נשמע מפגר אני יודעת)
    חכי תמתיני לתוצאות וגם אם יצא שלילי אל תתייאשי תמשיכי לנסות..
    לגבי תקופת הניסיונות... מאמילה הממוצע בעולם הוא שנה וחצי 5 חודשים זה כלום.
    אבל אם את כל כך משתוקקת לכי עשי בדיקות אצל רופא/ת הנשים תעשי מעקב זקיקים ומשם תתקדמי ע״פ המלצת הרופא/ה.
    באמת מכל הלב ומנסיון אישי שלי תהני מהיחסים עם בעלך ואל תהיי נתונה תחת לחץ זה מונע ממך להיקלט(בדוק מדעית!!!)
    שיהיה לך המון המון בהצלחה ותעדכני מה קרה בסוף... 
  • תודה על התשובות .. אני מנסה עוד להיות אופטימית.. גם אני שמעתי על מספר מקרים בהם הביוץ היה מאוחר ולא ראו את זה בבדיקת שתן.. וגם רופאת הנשים שלי אמרה לי שזה לא אומר כלום שהיה שלילי..
    אז.. אני עוד מקווה..
    רציתי לקבל היום תשובות של הבטא כבר..
    מחר אני מקווה לקבל.. ואני אעדכן..
    מקווה שאני אצליח לישון בלילה..
    אני יודעת אומנם ש-5 חודשים זה לא הרבה זמן.. אבל כולנו יודעות שבשבילנו כל יום בחודשים האלו הוא כמו נצח..
    וכשרוצים את זה מאוד.. וכל חודש הסיכוי כמה שהוא קרוב ככה הוא מתרחק.. זה יכול להיות מאוד מתסכל ולוחץ..
    בכל מקרה מאחלת לכולנו שנה טובה ופורייה.. :)

me
  • לא להספיד...
    אני גם כבר חשבתי להספיד אותו וקיבלתי יומיים לפנייך..
    בהצלחה!!! ותתעדכני1!!!
  • מחזיקה לך מיליון

• ברוכה הבאה!!
    אני עשיתי בדיקה יומיים אחרי איחור וזה הראה לי שלילי .....
    וזה דווקא היה אמור להיות חיובי...אולי הביוץ היה מאוחר...
    לא להתייאש....
    תעשי בדיקת דם.....זה הכי אמיתי...
    בהצלחה!!!
    רווית
  • יש מצב שהיה לך ביוץ מאוחר או שהמקלונים לא תופסים אצלך ( מסתבר שגם זה קורה )
    מחזיקה לך אצבעות תעדכני

• היי חדשה,
    אני בדיוק באותו מצב כמוך.... מחזור אחרון ב 4/9 מחזור סדיר שמגיע כול 30-32
    יום אני באיחור של כמעט שבועיים! עשיתי בדיקה ביתית שבוע שעבר שיצאה שלילית
    ואני מפחדת לעשות שוב בדיקה ולהתאכזב...
    אני כבר משתגעת בחיים לא היה לי איחור כזה כבר לא יודעת מה לחשוב....
  • ברוררררר שיכול להיות
    קרו מקרים לא פעם ולא פעמיים

• היי לכולם..
    מעדכנת.. עשיתי בטא שיצאה שלילית.. :( :( :(..
    היה לי בוקר דכאוני במיוחד.. עכשיו אני יוצאת קצת להתאוורר עם בעלי..
    יותר מזה שמבאס אותי שאני לא בהריון.. מבאס אותי שהמחזור פתאום עושה פשלות ולא מגיע בזמן..
    זה הורס לי את המעקב על יום הביוץ וכל זה..
    קבעתי תור לרופאת נשים לשני הבא.. אולי היא תיתן לי כדורים להסדיר את המחזור.. בתקווה שאני אוכל כבר לפתוח חודש חדש וסיכוי חדש להריון..
    מאחלת לכולכן ולי שניקלט במהרה ונשכח מכל התקופה המדכאת הזו של הניסיונות..
    זו בהחלט אחת התקופות הפחות זוהרות בחיים..

חג שמח..

me
  • הכי חשוב לשמור על אופטמיות.
    זה יגיע יותר מהר ממה שאת חושבת
    בהצלחה

• היי חדשה,
    (גם אנ דיי חדשה) אני חייבת לומר לך שגם לי היה בדיוק אותו מקרה..
    אני מנסה להיכנס להריון כבר כמעט 7 חודשים,
    אחרי 5 חודשים המחזור איחר לי פתאום בשבועיים (!!!) אחרי שהוא היה מאוד סדיר ובסוף קיבלתי תשובה שלילית.

השאלה שלי אלייך היא- האת את לקחת גלולות לפני 5 חודשים?
    כי אצלי זו הסיבה שאיחר לי המחזור..
    לקח לגוף שלי בערך 5 חודשים לחזור לעצמו, ועכשיו מתברר שהמחזור שלי הוא כל 45 יום (תתעודדו בנות)

בכל אופן- שיהיה לך ולכולנו המון בהצלחה!!
    ואל ייאוש!

רוי333
  • היי רוי..
    אני לא לקחתי גלולות לפני זה. הפסקתי גלולות כבר לפני 3 שנים מכיוון שהן גרמו לי למגרנות חזקות. כבר מעל לשנה המחזור שלי מאוד מדוייק. החודש הוא החליט לשגע אותי.. :(
    אני מניחה שזה מכיוון שאני נמצאת בלחצים עצומים, מעבר לרצון להיכנס להריון יש לי עוד כמה צרות אחרות בחיים האישיים.
    מחזור אחרון היה ב-6.9 ועד עכשיו הוא לא הגיע וגם לא מראה אף סימן שהוא הולך להגיע ( בגלל זה כלכך חשבתי שאני כבר בהריון..). קניתי היום ערכת ביוץ והתחלתי לבדוק כבר מהיום מכיוון שאני לא יודעת מתי הביוץ בדיוק צריך להגיע כעת.. אני הולכת לבדוק כל יום במטרה לא לפספס את הביוץ אם הוא אכן יגיע החודש באופן טבעי ובלי צורך לקחת כדורים להסדר המחזור..
    בכל מקרה מאחלת לך ולכולנו בהצלחה..
    ובאמת בסופו של דבר חייב להיות מחוזקים ולא להתייאש.. :)

me
  • זה טוב שקנית ערכות לבדיקת ביוץ!
    זה גם מעודד לקבל פתאום תשובה חיובית -שאת נמצאת בביוץ (איזשהי תשובה חיובית )
    ואז מסתערים אחד על השני!

אני ממש בהתרגשות, אחרי חודשיים אתמול סוף סוף בייצתי!!!

תעדכני אותנו בהתפתחות..

בינתיים שיהיה יום טוב!
  • אני כמעט שבועיים באיחור אבל רק שבוע הבא אני יעשה בדיקת דם
    בנתיים כאבי ראש וכל מיני סמפטומים שלא נפרט
  • רוי היי, גם אני בשבוע הביוץ שלי אז אמןר להתחיל לנו פחות או יותר ביחד החודש מתי תאריך המחזור שלך ????
  • היי בנות..
    בדקתי עכשיו במקלוני ביוץ והראה לי שתי פסים כהים..
    אמנם לא קיבלתי מחזור עד עכשיו, אבל מבחינת התאריך.. אלו הימים של הביוץ שלי.. אז אני מאוד מקווה שאני גם לא אקבל יותר מחזור... :)
    מאחלת לכל המבייצות למינהן להיקלט החודש.. :)
    שיהיה חג שמח לכולן..

me
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה