עדיין בהלם!!!חייבת לשפוך+עצות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה על חפירה ....אני עדיין בהלם ולא יכולה לישון...

היום הלכתי לחברה שלי - יש לה 3 ילדים:בן 9 ..בן 4 -שהוא חבר הכי טוב של בת שלי עוד מגיל 0 ו תינוק בן חצי שנה...

הכל היה טוב ויפה (כרגיל)..ילדה שלי שיחקה בסלון עם חבר שלה ופתאום באה הילד בן 9 וקראה להם לשחק איתו בחדר..הם הלגו איתו ואני נשארתי עם חברה שלי בסלון..רק קפצתי כל 10 דקות לבדוק מה איתם -כי בחדר שהם שיחקו יש חלון ממש גדול ונמוך בלי רשתות וסורגים ו הם גרים בקומה 4
14 תגובות
עמוד 1
  • אני אפילו לא רוצה לחשובבבבבב מה היה קורה אם הייתי במקומך!!

ה' ישמור אותנו מדברים כאלו..טוב עשית שהלכת..ואל תתני לבת שלך להתקרב אליו בחיים...
    הוא כבר בן 9 ויש לו הבנה שמה שעשה הוא לא בסדר...

מאמי אומנם היא בת 4 אבל תסבירי לה שהגוף שלה הוא רק שלה ומה זה אומר האזור בתחתונים!!! תסבירי לה שזה מקום שאסור לגעת בו לא לה ולא היא לאף אחד אחר לא בנים ולא בנות... אסור אסור אסור....

שמרי עליייה ואל תזכירי את זה לעולם...

• תודה לילוש
  • איתך בכל מילה..את אימא מדהימה...טוב ששמת לב ועוד יותר טוב שהבת שלך ישר אמרה לך...מאד חשוב ללמד אותם להגיד הכללל אבל הכל.. לא לשמור כלום בפנים...

• אוי! כמה נורא!!
    איך החברה הגיבה כשסיפרת לה על מעללי הבן שלה?

האם כדאי לקחת את הבת שלך לאיש מקצוע לדבר על העניין? פסיכולוג לילדים?
    אני חושבת שבאופן אישי לא הייתי נפגשת עם המשפחה הזאת. בטח לא בתקופה הקרובה ובטח ובטח לא עם הבת שלך.

• מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חייבת חייבת חייבת לעשות שיחה עם הילדה שלך ולספר לה שיש אנשים לא כל כך טובים ואם מישהו - כל אחד - כולל מורה, חבר, קרוב משפחה (!!!) נוגע בה או מבקש ממנה לגעת בו או במישהו אחר - אסור! והיא חייבת לספר לך על זה מיד!!!!!!!!!!!
    שימי לב שלא תהיי דרמטית מידי שהיא לא תפחד.ואל תשכחי שמבחינתה לא קרה שום דבר חריג ולא כדאי שהיא תרגיש כמו קורבן בגלל הילד-קקה הזה, שתודה לאל לא הספיק לעשות לה גרוע יותר. רק תדגישי את העניין שיש מקרים שאסור להקשיב לאף אחד ולספר לך על זה וכמו שאמרת לה - את לא כועסת בכלל, את רק רוצה לדעת.

את היית 100% עם המצב!

• מאוד מדאיג!!!!!!!!!!!!!!

כמובן שאת צריכה לדבר עם הילדה שלך ולהסביר לה בכלליות בפשטות ולא להתחיל עם כל מיני מונחים והגדרות, אסור להבהיל אותה
    גם עם החברה צריכה להעשות שיחה רצינית.. אני מבינה שכבר דיברת איתה?

כן הייתי מתרחקת אבל לא הייתי ממהרת לקרוא לילד זבל וקקה- הוא ילד! בן 9...לא יודעת מה היו המניעים שלו ויכול להיות שאלו היו מניעים ממש לא תמימים אבל יכול להיות שגם הוא לא מבין את השלכות של המעשים שלו, גיל 9 זה גיל מאוד בעייתי .. מתי באמת הם מבינים? האם ההורים שלו דיברו איתו על האיברים בגוף שלנו שחלקם מאוד אינטימיים.?...
    אני באמת לא יודעת...

מקווה שתצליחי לטפל בעניין באופן הטוב ביותר עבור ילדתך, היא בראש ובראשונה!

• מפחיד ומחריד. טוב שהלכת משם.
    לפי דעתי ילדים לא מגיעים לדברים האלו לבד.
    אמאלה פשוט מפחיד.

• מיטל, אני לא מסכימה. אני לא יודעת איך היה אצלך, אבל אני זוכרת את הגיל הזה ואף אחד לא היה תמים עד כדי כך שלא ידע שזה לא בסדר. זה לא כל כך צעיר כמו שזה נשמע. בגיל הזה יודעים הכל על מין ותשאלי היום כל גבר שאת מכירה - זה כבר גיל ההתבגרות אצל בנים. ילד שגדל בחינוך איכותי (ואני מתכוונת כמובן להורים ולא לבית הספר) לא היה עושה דבר כזה.

• יכול להיות ש9 נשמע לי ממש קטן זה כאילו כיתה ג'!!! ואני חיה בפעם...

• טוב.... זוועהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט מצטמררת מהמקים האלו, אפילו שכביכול "לא קרה כלום", סורי- זה מרגיז, מפחיד ומעצבן אותי ברמותתתתתתת שילדה תמימה וקטנה מתומרנת ככה.
    וכן- היא מתומרנת.
    אני אומרת את זה מניסיון אחרי שחוויתי את זה בעצמי מילד בגיל 8 וחצי / 9 כשאני הייתי בת 6 וחצי בערך.

הם יודעים הכל, מבינים ה-כ-ל.
    צריך להגיד לאמא, עם כל הכבוד לזה שהיא חברה, שתטפל בבן שלה, כי זה רק יהיה יותר גרוע.

ואין שום סיכוי שבעולם שהייתי מפגישה את הילדה שלי שוב כשהילד נמצא באזור. חד וחלק. גם עם זה בשטח פתוח. מספיק שהוא יעשה לה עיניים, ואת לא תשימי לב באותו רגע..
  • היי רינקה,
    בהחלט מזעזע, לא יודעת מה הייתי עושה במקומך.
    העבודה שלי מתמקדת בדיוק במקרים (גם) כאלה, לצערי.
    אם המשחק היה בין בני הארבע בלבד, זה איך שהוא מתאים לגיל, מכיוון שבגיל 4-6 זה גיל שיש סקרנות מינית והם בודקים מה יש האחד לשני ובמה זה שונה ואין כאן ניצול או פגיעה מכוון שהם באותו הגיל ובד"כ אין מי חזק או שולט יותר. מכוון שבן ה 9 מעורב, אני בהחלט מרימה גבה..... וזה קצת יותר מורכב.

אל תלחצי, ראשית זה לא רומר כלום על האמהות שלך, אני בטוחה שאת אמא למופת, אנחנו לא יכולים ללוות את הילדים שלנו צמוד 24 שעות ביממה.
    שנית, מה שאת צריכה לעשות זה לדבר עם הבת שלך על נושא של מרחב אישי, אני וגופי שזה אומר שאם משהו אומר לה לעשות משהו מותר לה להגיד "לא", לאף אחד אסור לגעת בגוף שלה וגם לה אסור לגעת בגוף של ילדים אחרים מכוון שזה מקומות אינטימיים ואישיים. אל תלחצי עליה ואל תעשי לה שטיפות מוח בנושא ובעיקר אל תראי לה שאת מפחדת מזה, מדובר באירוע חד- פעמי שעבר ולכן סביר להניח שבתך תשכח מזה ולא תחווה את זה כפגיעה, בגלל שהיא לא מבינה את המשמעות של הדברים כמו שאנחנו המבוגרים מבינים.

אם את צריכה עזרה או שאלה, אשמח לעזור לך
  • תודה בנות על תמיכה ....
    אני עדיין קצת בהלם ...

לילוש -את צודקת -זה המילים שאני אומרת לה מגיל שנתיים -הגוף שלך הוא רק שלך -ואף אחד לא יכול לגעת בו!

oreneli - חברה שלי אמרה לי תודה ו הבטיחה לטפל בנושא...מה שאותי הפתיעה שהיא לא היתה מופתעת
  • מאמי תתרחקי גם מהחברה אם היא ובעלה כל כך אדישים...הבת שלך בגיל שהיא מסתכלת על כל מבוגר ולומדת מימנו אנשים כאלו לא צריכים להיות בסביבת ביתך...

ואם היא לא הייתה בהלם זה אומר שאיפה שהוא היא כבר קבלה תלונות כאלו... זה ילד שיכול לגדול להיות עבריין רואים את זה מגיל צעיר.... אני גדלתי בשכונה נורא בעייתית וראיתי ילדים מגיל 8-9 שהתחילו באלימות והיום הם מעשנים סמים וגונבים... לא מכלילה אבל אם לא יתפסו את הילד הזה בידיים הוא יהיה אסון בעיקר אם ההורים שלו אדישים...
    לדעתי פני לרשויות את רק תצילי אותו ואותנו מעוד עבריין

• אני חושבת שהילד עבר איזשהי הטרדה בעצמו מסכן..
    עשית בשכל שהרחקת את הילדה מזל שזה נגמר ככה ולא יותר גרוע השם ישמור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה