בהמשך לשאלתי הקודמת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

בקשר לשיטת ההפריה Icsi אותה אני עוברת... לגבי העניין של המומים בילודים בשיטת הפריה זו, האם ניתן לגלות מומים אלו במהלך ההריון... אין איזה שהיא בדיקה שנעשית עוד לפני החזרת העוברים לרחם?
    לשאלתך מדוע כל 20 הביציות שנשאבו לי יופרו כולן בשיטה זו, זה בגלל כמות ואיכות זרע ירודה...

ובעניין של הסיכון הגבוה יותר להפלות בשליש הראשון בהריון המושג בשיטה זו, יש דרכים למנוע? אולי להמשיך עם התמיכה שאני מקבלת...
    מחר או מחרתיים תהיה ההחזרה, מה עלי לשאול/ לדעת לגבי העוברים...
    (סליחה על כמות השאלות אבל אני ובעלי די בלחץ מהעניין , רוצים שהכל יהיה בסדר בטח ובטח עם העוברים... זו פעם ראשונה...)

תודה מראש,

" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    עם ICSI יש מעט יותר הפלות. אין שום דרך למנוע את זה.
    לגבי המומים. אם בכלל יש יותר מומים ( כמו שאמרתי זה לא לגמרי ברור שיש ) אלה המומים הרגילים שיש להם סיכוי בכל הריון אחר ושמגלים אותם בבדיקות הרגילות של ההריון.
    כדי שתהיי רגועה , לצערי , בגלל בעיה מחמירה של זרע, רוב ההפריות של IFV נעשות בשיטת ה ICSI.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה