היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואני שמחה וגם עצובה... מצד אחד אני שמחה... כי ראו שק הריון בתוך הרחם אבל הוא אמר שההריון מאוד צעיר עדיין לא רואים עובר ודופק.... לפי ווסת אחרונה אני צריכה להיות היום בשבוע 5 + 6 ימים.... והוא אמר שהשק מתאים לשבוע 5 כאילו הפרש כמעט של שבוע.... ואני ציפיתי לראות היום אולי עובר ודופק......אז קצת התאכזבתי... רווית
10 תגובות
עמוד 1
אל תתבאסי יכול להיות שהיה לך ביוץ יותר מאוחר ממה שאת חושבת אם גיל ההריון לפי אולטרסאונד הוא צעיר יותר אז הגיל נקבע לפי האולטרסאונד בדיוק מהסיבה הנל קבעתי את האולטרסאונד שלי לשבוע 9
אין לך ממה להתאכזב! ראו שק הריון זה כבר טוב! בכל אתר שהסתכלתי עליו בתקופה האחרונה אומרים שניתן לראות דופק רק בשבוע 6 7 ולפעמים מאוחר יותר אם הביוץ היה מאוחר אני בטוחה שיהיה בסדר
אניה מקווה סתם היו לי ציפיות ...שאראה היום משהו אחר.... אבל מה נעשה כבר קבעתי תור ליום שלישי הבא.... לרופאת נשים שלי... מקווה שעד אז יראו- גם עובר וגם דופק.... רווית
אין לך ממה להתאכזב! ראו שק וזה כבר טוב..יכול להיות שהביוץ היה מאוחר , דופק רואים רואים בשבוע 7-8 .
אוף............אני מחכה כבר...אתן לא מבינות..... רק לראות דופק ולדעת שהכל בסדר..... רווית
תשמחי
היי,
תתעודדי, גם אצלי בהריון הקודם, ראו שק הריון אבל לא הבחינו בדופק, ורק יותר מאוחר הבחינו בדופק, אז יש סיבה טובה להיות אופטימיים !
אין אושר יותר גדול מזה של אישה שנודע לה על הריונה הריון זו הדרך להתגבר על כל המכאובים ולהסיר את כל המכשולים והקשיים כי אין כמו תינוקות והמשך דרך החיים באופטימיות רבה, משאלת לב
כבר מאחר לי יותר משבוע קבעתי לשבוע הבא בדיקת בטא וניראה מה יהייה[