שאלות בקשר לברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן.
    אני מברכת את כל היולדות החדשות, לא הספקתי לכל אחת בנפרד כי אני עוד מנסה להסתגל לשיגרה החדשה וזה לא פשוט.
    מחר סוף סוף אנחנו עושים את הברית כי היתה לו צהבת גבוהה ורק היום היא ירדה.
    רציתי לשמוע קצת המלצות וחוויות כי אני בלחץ נוראי!!

6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל המון מזל-טוב
  • לא רוצה להלחיץ
    אבל אני אישית לא הפסקתי לבכות מהרגע שלקחו אותו למוהל
    במיוחדדדדדד ששמעתי אותו בוכה

אבל ברית זה גאווה יהיה בסדר

• איזה כיף זה ברית - שיהיה מזל טוב ויעבור בקלות
    כמו שאמרו לך המוהל נותן הנחיות ודף הסברים לאחר הברית
    ממה שזכור לי שמו לו אבקה על המקום במשך יום וחצי אחרי זה עשינו לו אמבטיות כמה פעמים ביום ושוב שמנו לו את האבקה והוצאנו את התחבושות ואחרי יום יומים שמנו לו משחה במשך כמה ימים

לאוראלי שלי לא היה "תופעות לוואי"מיוחדות חוץ מביום של הברית אחרי כמה שעות הוא לא היה רגוע ונתנו לו אקמול

כמו שאמרו לך צריך חיתולי טטרא +פלנל תעשי לו אמבטיה לפני הברית תביאי איתך מוצץ לי המוהל אמר לתת לו לאכול שעה לפני הברית ואז אחרי הברית ידעתי שלא יהיה לי כוחות להניק אותו ולכן שאבתי לו

• אני לקחתי מוהל-רופא (צ'צ'קס)
    היה מצויין, ולא נרשם בכי (לא שלי ולא שלו

• אצלינו הביאו לו נייר גזה ספוג ביין (והוא נורא לא רצה להרפות ממנו חחח)
    לא בכה בכלל (רק כשהפשיטו אותו)
    וחזר לישון כאילו כלום.
    שמו לנו תחבושת. למחרת בא המוהל(שהוא גם היה רופא) להוריד אותה ולראות שהכל בסדר. ואמר לנו לשים ויטה מורפן שזה משחה מחטאת כזאת כל פעם שמחליפים חיתול (ממש לשים מלא לא להספיג לא למרוח ממש ככה גוש לבן כזה שיהיה) ואחרי איזה שבוע נראה לי לא היה זכר למה שהיה שם קודם.
    ואני לא יודעת אם כאב לילד או לא כי הוא לא סיפר
  • בהצלחה בברית! זה מעמד לא קל לאמא אבל ממש ממש מרגש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה