מתכון ללחם!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני מארחת בבית חברים של בעלי לארוחת ערב..והצעתי להכין לחם ביתתתתתתתת רק שאני לא יודעת להכין לחם בית.!! הניסיון האחרון לא ממש יצא לחם..
    אשמח לקבל מתכונים של לחם או לחמניות או פיתות..

תודההההה

10 תגובות
עמוד 1
  • ברמה העקרונית זה דיי פשוט.
    חצי קילו קמח
    רבע כוס שמן זית
    שמרים 25 גרם
    מים לפי הרגש
    כף סוכר
    חצי כפית מלח
    והמון אהבה

• לירון!!!!!!!!!!

• בעקרון זה נורא פשוט
    אבל אני לא יודעת
    בעלי מומחה בזה- יוצא לו מושלם!

למתי את צריכה?
    כי כרגע הוא נח

• תודה על המתכון..
    לא שניםםםם , חודשים חחח

שירה בסדר גמור גודלת ומוציאה לי את המיץ :)

הכל בסדר גמור :)

מה איתך.??

• למה שירה מוציאה לך את המיץ?

• הכל בסדר.. שירה כבר בת 10 חודשים..
    היא מוציאה שיניים והיא שובבבההההה!!!
    כן אני מאמינה שעלו פה שאלות איפה אני..
    לא היה לי מחשב עד שקנינו עכשו הכל בסדר ברוך השם!!

• יופי! אני שמחה שהכל הסתדר!

• שירן, מה פירוש "מים לפי הרגש"

• זה תלוי בקמח ובמזג האוויר. לפעמים צריך יותר מים (כשיבש וחם) ולפעמים כשיש לחות או כשקריר צריך פחות.

מומלץ להתחיל בשלושת-רבע כוס מים פושרים, ולבדוק את הבצק שיוצא. אם הוא יבש ופירורי להוסיף עוד קצת מים ולשים עד שמתקבל בצק רך ולא דביק (אבל גם לא יבש מדי). המתכון של שירן מעולה!
  • אגב, אני ממליצה לך לפנ ישאת מכניסה את הלחם לתנור להבריש אותו לא בביצה טרופה כמו חלה אלא עם קצת שמן זית - זה יעשה קרום חום של לחם והריח יהיה מטריף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה