למבינות בסכרת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול התחלתי את המדידות הראשונות ובדקתי 7 פעמים ביום והתוצאות כדלקמן:צום (של 7 שעות) :84 ,שעתיים אחרי ארוחת בוקר:66 לפני ארוחת צהריים:70 ,שעתיים אחרי אורחת צהריים:82 ,לפני ארוחת ערב:76,שעתיים אחרי ארוחת ערב:88,לפני השינה:73 . רציתי את חוות דעתכן על התוצאות.הבנתי שהן בסדר אבל יש לי כמה שאלות:1. כמה זמן צום צריך בבוקר? 2. איך יכול להיות שבצום היה לי 84 ושעתיים אחרי ארוחת בוקר 66 ,קצת מוזר..3. בדקתי במכשיר נוסף שבעלי הביא מהעבודה באותו דם והיתה תוצאה גבוהה ב-12 במכשיר שלו,קרה למישהי?איזו סיבה יכולה להיות? 4. במידה והתוצאות נמוכות מ-120 אני יכולה להוסיף עוד קצת לתפריט,לא מתוקים אלא אוכל ממש? כי אני די רעבה כל הזמן עם הדיאטה שנתנו לי . 5. במידה ואני רוצה לבדוק אם מזון מסויים לא מעלה לי הרבה את הסוכר ואני יכולה לאותו למרות שהוא לא בתפריט של הדיאטה אני בודקת שעה או שעתיים אחרי? סליחה על החפירה והשאלות הרבות אבל אין לי את מי לשאול..תודה מראש (-:

6 תגובות
עמוד 1
  • האמת אין לי מושג

אבל המנוסות יענו לך

מקפיצה
    בהצלחה !!
  • היי. אני ממש לא מבינה בסכרת אבל! אני יכולה לענות לך על 3!

• היי מקווה שאני אצליח לענות לך כמו שצרייך

קודם כל הערכים שלך ממש טובים ב"ה..(ז"א שהם לא גבוהים ואת מאוזנת יחסית ..)..כמה ייצא לך בהעמסת סוכר?? עשית רק של ה50 או גם ה100??
    :1. כמה זמן צום צריך בבוקר?--------- 8 שעות

2 איך יכול להיות שבצום היה לי 84 ושעתיים אחרי ארוחת בוקר 66 ,קצת מוזר.

לא מוזר..כנראה שלא אכלת מספיק ... סכרת זה לאוו דווקא ערכים גבוהים
    זה יכול להיות גם נמוכים ..

.3בדקתי במכשיר נוסף שבעלי הביא מהעבודה באותו דם והיתה תוצאה גבוהה ב-12 במכשיר שלו,קרה למישהי?איזו סיבה יכולה להיות?

----אכן יכול לקרות וקורה... זה משתנה בין מכשיר למכשיר וזה תלוי גם איפה דקרת כמה דם וכו ... בעיקרון הרופאים מודעים לעניין ולוקחים את זה בחשבון ..אז את לא צריכה לדאוג ממש... אבל אם את בודקת באותו מכשיר והוא מראה תוצאות שונות הייתי לוקחת את המכשיר לבדיקה
    4. במידה והתוצאות נמוכות מ-120 אני יכולה להוסיף עוד קצת לתפריט,לא מתוקים אלא אוכל ממש? כי אני די רעבה כל הזמן עם הדיאטה שנתנו לי .

5 במידה ואני רוצה לבדוק אם מזון מסויים לא מעלה לי הרבה את הסוכר ואני יכולה לאותו למרות שהוא לא בתפריט של הדיאטה אני בודקת שעה או שעתיים אחרי?

שעה אחרי אוכל צרייך להיות מתחת ל140
    שעתיים אחרי 120.---מומלץ לבדוק אחרי שעתיים אומרים שזה יותר אמין
    אני חושבת שהתפריט שלך לא מספיק לפי הערכים? בנית תפריט עם דיאטנית מוסמכת?
    וזה לא חפירות ולא נעליים..מותר לשאול אבל רק שתדעי שיש לך תמיד את המרפאת סכרת שעומדים לרשותך גם בטל ... את מטופלת במרפאת סכרת נכון?
    המון בריאות ובהצלחה ושיהיו בשורות טובות

• ראשית תודה על התשובה. הערך שיצא לי ב-50 הוא 170 ובבדיקה של ה-100 יצא לי :78,198,178,89 . היו לי 2 ערכים חורגים ולכן הוחלט שיש לי סכרת הריון.עד כמה הם גרועים? למזלי אני לא צריכה אינסולין.אז את חושבת שלפי הערכים שלי אני יכולה להוסיף עוד אוכל לתפריט ? הם נמוכים מדי? כי אני אשמח לעשות זאת..(-: הרכבתי את התפריט עם דיאטנית. במידה וניסיתי משהו מסויים (נאמר יוגורט במתיקות מעודנת (עם מעט סוכר ) או ברנפלקס עם סוכר )ויצא לי תקין אחרי שעתיים זה אומר שאוכל לאכול זאת תמיד? כמובן לא בבת אחת..ומה אני אמורה לעשות אם אני חייבת להמתיק טיפה את הקפה של הבוקר (כוס אחת ביום בלבד) כי הרי סוכרזית לא מומלץ בהריון. תודה מראש
  • הערכים שלך מעולים וזה אומר שאת שומרת על ת-ז-ו-נ-ה נכונה - כל הכבוד!

• דאבל לייק לדברי לילו שייעצה לי ועזרה לי גם מאוד בהריון לגבי הסכרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה