-
שיואו אני בהלםםםםם
-
שירוש זה מדהים איך שתמיד היא התנכלה לי אבל תמיד מאז שהייתי ילדה קטנה היא הייתה מלכלכת על אמא שלי ומה לא!
תאמיני לי לא מגיע לה את אבא שלי
-
איזה ****!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! מה היא מזכירה לך כלאחר יד את הת העניין של התאומים.. איכססססס בעעעעעעעע אישה דוחה.
וכל ההתערבויות שלה.. מאמי שתקפוץ לך, את בת לתפארת ואבא שלך חשוב לך.. תראי לה שאת מרגישה בנוח כי זה הבית של אבא שלך אבא אבא אבא כאילו אם היא לא הבינה. זבל של אנשים!
והכי חשוב שתאיר נהנתה עם אמא וסבא וקיבלה מלאאאאאא מתנות!!!
-
שכחתי שהאתר מצנזר כתבתי איזה ZONA וסליחה על הניבול אבל זה מה שהיא
-
חח מיטליי
-
קודם כל תחשבי שעשית חיים ובילית קצת עם אבא, זה אמוד חשוב!!!
וההיא, שתחפש מה ינענע אותה, איזה חצופההההההההההההה.. אל תספרי אותה ממטר... תהני ככל שאת יכולה בחברת אבא שלך, וכל מה שהיא אומרת תכניסי לאוזן אחת ותוציאי בשנייה...
חיבוקים
-
-
ענבל,
אני מסירה בפנייך את הכובע על האופן בה את מכבדת את אבא שלך על אף ה-ZONNNNNA שגרה איתו.
לא ברור לי למה אנשים בוחרים לא לחיות בהרמוניה או לכל הפחות, לנסות להסתדר יחד.
במקומך, לא הייתי נשארת כל כך הרבה ימים בחברה עויינת כזאת.
אבל שוב, זה באמת אצילי מצידך לאכול את כל הצפרדעים האלה.
-
איזה מעצבנת היא.
אם השהיה שלך אצל אבא תגרום לך להרבה אי נוחות אז לפי דעתי כדאי לוותר. אבל אם את יכולה להתעלם מהצ'פצ'ולה ולהנות ביחד עם אבא שלך וכמובן תאיר אז שווה לך להישאר.
אני בכלל בעד משפחה.
וחוץ מזה קבלי המון המון
-
מיטל הביעה בדיוק את מה שחשבתי!
פשוט לא נתפס שמישהיא יכולה כלאחר יד להגיד שמזל שאין לך תאומים!!!
-
את מקסימה
-
ענבל, את ממש אצילית!
-
וואו איזו יכולת איפוק!!!!!!!!!
היא נשמעת אישה חסרת כל רגש !!! להגיד כזה משפט ...
-
איזו אישה חסרת לב ושכל, אין לי מילים...רק -
-
מאמי זה הכל מקנאה
קבלי המון חיבוקים וחיזוקים
[url=http://www.postimage.org/]
נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
-
בנות מקסימות!
תודה על כל התמיכה אני מזמן התרגלתי אליה והאמת שפעם הייתי יוצאת עליה אפילו כמעט העפתי לה סטירה יום אחד
-
איכס איזה אישה מגעילה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
טוב... בא לי להתחיל מהחלק הכיפי...
אז איזה כיייייף שהסתובבת ונהנית עם אבא שלך והקטנטונת, הכייייייי כיף לקנות לילדים, אני הרבה יותר נהנית מלקנות לעצמי (באמת, זה הזוי- אבל ככה זה אצלי..)
ועכשיו...
התחלתי לקרוא את הדברים שלך וחשדתי שיש שריטה, כשהגעתי לעניין התאומים החלטתי שמדובר בשבר סורי אפריקאי בתוך המוח שלה (אם יש לה אחד כזה בכלל...)
מה זה????????????????
תשמעי, אני הייתי מעמידה אותה במקום בקטע של ההתערבויות. אני מבינה שאת אוהבת את אבא שלך ולא רוצה לעשות לו רע, אבל זה לא חייב להיות בצורה מגעילה.. אני הייתי אומרת באופן מכובד- אך תקיף ואסרטיבי שאת מבקשת להשאיר את ענייני הילדה שלך לך ולבעלך בלבד.
בעניין ההערה המזעזעת- לא הייתי מתייחסת, כיוון שאין איך. עזבי אותך, זה לא לרמה שלך. אישה נוראית.
מעניין אותי לדעת בת כמה היא...
קבלי ממני
-
מאמוש
-
יעלי היא בת 43 אבל מתנהגת כמו בת 13