מיואשת... אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת כבר כלום.. המחזור האחרון שלי היה כנראה ב15 לאוגוסט. המחזור הבא שבדרך כלל מגיע תוך 28 יום בלי יוצא מהכלל בשנה האחרונה לא הגיע.
    ואז אחרי חמישה ימים היה דימום ליומיים שנפסק באותה פתאומיות שבא.
    כבר הספדתי את החודש ההוא וקניתי ערכה לבדיקת ביוץ. בדקתי בימים שהייתי צריכה בדיוק לפי ההוראות.
    והביוץ לא הגיע. בכלל!!
    הייתי אצל הרופא נשים שעשה טובה שהקשיב לי. נתן לי בדיקת פרופיל הורמונלי לעשות כשהמחזור יגיע.
    והוא לא מגיע! אני באיחור כבר של שלושה ימים.
    חשוב לציין ששתי בדיקות ביתיות שעשיתי במרווח של שבועיים יצאו שליליות.
    לא יודעת כבר מה לחשוב. מה הפסקתי לבייץ??
2 תגובות
עמוד 1
  • היי לך..
    מבינה לגמרי את הייאוש שלך.. גם אני נמצאת באותו מצב..
    לא יודעת כמה זמן כבר את מנסה להיכנס להריון.. אבל הלחץ הנפשי שלנו בזמן הזה, לדעתי, משפיע הרבה גם על הסיכוי. יכול להיות שבגלל זה לא בייצת וכתוצאה מכך המחזור לא הגיע..
    בכל מקרה, אני יודעת שישנם כדורים שיכולים להסדיר את המחזור, תבקשי אותם מרופא הנשים שלך.
    ולגבי הלחץ.. אני יודעת שלזה אין תרופה.. גם אני נמצאת במצב הזה.. וכמה שלא אומרים לי להפסיק את הלחץ.. אני עדיין שם. נובע בעיקר מהרצון העז שזה כבר יגיע..
    מאחלת לך להיקלט במהרה..
    יום טוב.

me
  • היי new. אנחנו מנסים כבר שנה.
    הרופא אמר שאם אני לא אקבל באמת בימים הקרובים הוא יתן לי את הכדורים האלה..
    הלחץ הוא באמת עצום. פתאום את מתחילה לראות שכולם מסביבך בהריון ואת לא.
    ואין מה לעשות. צריך סבלנות. זה פשוט מבאס ומתסכל, ואני רוצה פשוט להרים ידיים.
    אבל זו לא הדרך, אני יודעת...
    יהיה טוב ובהצלחה גם לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה