-
מאמי, אני לא בטוחה שזה תלויי בך, אני יודעת שאם העובר לא במצוקה לא עושים שום תהליך לא טבעי נותנים לזה להתקדם לאט באופן טבעי.
-
מאמייייי... את לא מבינה איזה מתח אני נמצאת..
ואני מפחדת מאוד... אני ממש בסטרס...
את מכירה את זה ? או שאת משתדלת לא לחשוב?
לא בא לי לעשות כלום, לא בא לי לצאת לטייל
פשוט כל היום במחשבות... אני בסדר? זה טבעי?
-
גם אני היתי בחדרה פעם 1 בהריון
ומאז למדתי לעבוד על עצמי
הייתי ממש מגיעה למצב של חוסר אויר, הרגשה של התלעפות, הלב פועם מהר וחזק והייתי חייבת לשכב!
אבל מאז למדתי להרגיע את עצמי על ידי דיבורים עם עצמי
ואני חושבת שעדיף להגיע ללידה טבעית בלי זירוזים מלאכותיים
את יכולה לנסות דברים טבעיים כמו הליכה, ירידה ועליה במדרגות, סקס, עיסוי פטמות וכד'...
-
אני יכולה להרגיע אותך ולומר לך שיש חוויות לידה מאוד טובות. מה שהכי הרגיע אותי זה לדעת שכ"כ הרבה נשים עברו אתזה לפניי אז למה שאני לא יעבור אתזה כמו גדולה?
החששות טבעיים אני נתליתי בעובדה שיש אפידורל
-
מיטל, באיזה בי"ח ילדת בירושלים?
-
זו לידה ראשונה?
תדעי לך שאין על לידה ראשונה! זו חוויה מדהימה!
לי היו שתי לידות מדהימות! היה לי פשוט כיף
-
עדי לידה זו חוייה.
אין על זה.
אני ממש נהניתי בלידה. הרגשתי הכל (בלי שום תרופות ואפידורלים) ואגיד לך את האמת, אני ממש רוצה עוד לידה כמו שהיתה לי (ותפרו אותי מעל 40 ת]רים)
זה הכל ענין של גישה.
תחשבי על זה ככה, זה תהליך טבעי שהנשים עוברו מאז מעולם.
תבואי בגישה חיובית. והכל יהיה בסדר.
-
עדי, אני אגיד לך איך אני מתמודדת,
אני אומרת לעצמי שאין ברירה והיא חייבת לצאת! כך או כך...
אני שמעתי כ"כ הרבה סיפורי לידה והמסקנה שעד היום עוד לא שמעתי סיפור זהה שיכולתי להגיד, יווו בדיוק כמו לזאת...
אז ככה שבאמת תנסי לשמור על מחשבות חיוביות ולשמור על אופטימיות.
האמת שביומיים האחרונים אני ממש חוששת מזה שהיא בלי עין הרע כבר גדולה וזה יכול להיות לידה יותצר כואבת שכרוכה ביותר תפרים, אבל שוב, אולי. אמא שלי ילדה את אחי יותר מארבע קילו עם שני חתכחם קטנים וזהו, ואני שונה מאוד מאמ שלי בגילי,היא הייתה רזונת וקטנטונת.
קשה לשמור על אופטימיות, אותי הורגת הציפייה והסקרנות איך היא תראה, בעלי שחרחר ואני לבנבונת... ממש מעצבן אותי שאנשים מתקשרים בימים האחרונים ושואלים: "נו?????", או שאומרים לי בסוף היא תצא- דאאאאאאאא!
אני ממש מבינה אוןתך, גם אני כבר על קוצים
-
בע"ה נעשה ונצליח
-
מאמי בסוף הכל יהיה בסדר ואת תעברי את זה
[url=http://www.postimage.org/]
נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
-
שבוע 38 נראה לי עשיתי, 3100
[[url=http://www.familylobby.com]
-
אני ממש מבינה את המתח....
את הלידה הראשונה עברתי בקיסרי, כך שמבחינתי לידה וגינלית היא לידה ראשונה עבורי...
את לא מבינה איזה מחשבות שרצות לי בראש, ללא הרף, ואני מנסה להזיז אותן הצידה ולא כ"כ מצליחה...
אני אכתוב לך שתנסי לא לחשוב על זה, כי אני כן רוצה שתצאי מהלחץ, אבל לא אעמיד פנים שאינני יודעת עד כמה זה קשה- גובל בבלתי אפשרי...
בכל מקרה, קבלי מלא