בננוווווווווווות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה למי שמבינה
    בשאיבה הבנתי שצריך הרדמה!
    גם בהחזרה.????

ועוד שאלה
    מה ההבדל בין IFV לאיקסי הזה????.......
10 תגובות
עמוד 1
  • טליה... בשאיבה אכן זו הרדמה מלאה, בהחזרה - לא, זה פשוט כמו בהזרעה, עניין של 2 דקות...

ivf- זו הפריה רגילה, כלומר, שמים את הזרע והביצית בצלחת ומחכים שהזרע יפרה את הביצית באופן טבעי...

icsi- מה שמכונה איקסי, מעט שונה, במצבים בהם מדובר בזרע חלש, ויש חשש שהוא לא יפרה בעצמו אז לוקחים את הזרע ומזריקים אותו לתוך הביצית...

זה בקצרה... מקווה שהצלחתי להסביר פחות או יותר...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • עכשיו אני מבינה:)))
    הסיכוים אז יותר גבוהים להריון באיקסי מאשר IVF אם אני לא טועה...
  • ועוד שאלה...
    אם הופרו ביציות זה מעולה לא?

זה אומר שיש הריוןןן..מה יכול למנוע הריון אם הביציות הופרו<?

סליחה שאני חופרת לכן אבל אני ממש מתעניינת!!
  • לא מדוייק, אם הזרע חלש אז הסיכויים ליותר הפריות גדולים יותר בשיטה של האיקסי ה-icsi.... לא נראה לי שזה קשור לסיכויים להריון... דווקא ד"ר ישי אמר שהסיכוי להפלות בשליש הראשון להריון מעט גבוהות יותר באיקסי....
  • למה את שואלת... תזכירי לי בעלך עשה כבר בדיקת זרע?
    יצא לא טוב?

מה אמר הרופא?
  • כן...הוא עשה...לפני חודש וחצי
    יצא 2 אחוז תקינים - וכמות של 7 מילון במקום 25!!
    הרופא אמר שזה מצב בינוני...
  • ומה הוא אמר שאתם צריכים לעשות... הזרעה או ישר הפריה...

גם לנו הוא אמר שזה מצב בינוני, אבל רצינו לנסות הזרעה אחת קודם כל ... עכשיו עלינו מדרגה...
  • הוא אמר שבעלי יגש לבדיקת זרע נוספת...+תרבית שתן
    ואני יעשה צילום רחם(יש לי תור שבוע הבא) ובדיקות הורמונליות
    ונתחיל שתי הזרעות אם לא יעזור אז הפריה
  • יקירה

אם יש עוברים והפריות תקינות זה לא מחייב הריון כי יש גם את עניין ההשתרשות ברחם. אני דוגמא לכך שאני בחורה צעירה ולקח לי 5 טיפולים עד ההצלחה הגדולה. מה שחשוב זה להיכנס לכל הטיפול עם ראש טוב ורגוע ופשוט להכין את עצמך להכל. ככה אני עמדתי בזה ולא נשברתי. והנה ברוך ה׳ נחלתי הצלחה. נכון שחקח ארבע שנים אבל זה היה שווה כל רגע.

מאחלת לך שלא תצטרכי לעבור את כל זה וכבר בטיפול הראשון תיקלטי ותבשרי לנו בשורות טובות.

מחזיקה לך אצבעות

שולחת חיבוק ונשיקה

אפרת
  • היי הבת שלי היא התוצאה של הפריה באיקסי.. מה שכן באמת שמו עליי יותר עין מאשר על אחרות שבהפריה רגילה והייתי גם במעקב במחלקת הריון בסיכון גבוה..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה