לגבי המשפחה של החצי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן מזמינות אליכם הביתה את המשפחה של בן זוגך לעיתים קרובות/רחוקות?
    האם אתם בקשר טוב איתם?
    אז אצלי זה קצת יותר מסובך! אני לא מסתדרת איתם בלשון המעטה
    בעלי עכשיו התקשר ואמר שהוא רוצה להזמין אותם אלינו בשישי ואמרתי לו
    שאני לא רוצה ושאין לי כח לארח...
    אוף... חבל שהם לא גרים באילת...
22 תגובות
עמוד 1
  • לעיתים די רחוקות -רחוקות מאוד !!! למזלי התחתנתי עם משפחה שאוהבת שכל הזמן באים אליהם ... הכי נוח זה להתארח
  • אנחנו לא מארחים בכלל

• חמתי מארחת כל שישי, ואם יש לה קושי לארח אז גיסתי (לא נשואה וללא ילדים) לרוב לוקחת על עצמה את האירוח. נדיר שגיסי או אנחנו מאחרים

אשמח אם תצביע עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting
  • חמיי גרים בעיר שכנה לנו כך שאנו הולכים אליהם בימי שישי.
    הם היו כאן 3-4 פעמים, הם מעדיפים לארח.
    גם כשהצענו שהם יבואו פעם בשבוע להיות איתנו ועם הבנות הם סירבו באמתלות שונות.
    לי זה נוח מאוד

• אני גרה מעל חמתי

[url=http://www.postimage.org/]
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • המשפחה של בעלי גרה בעיר אחרת ואנחנו מגיעים לשם פעם בשבועיים בערך. הם היו אצלנו רק כשהילדה נולדה והיה לנו בעייתי לנסוע.
    ככה זה סיפור בשבילם, כי הם צריכים לצאת כל המשפחה (חמי וחמתי לא נוהגים)...
    וחוץ מזה, אני מעדיפה להתארח!

• אנחנו לא מארחים אף פעם ואף אחד בגלל שהסלון שלי נורא קטן ואין סיכוי לשבת בו...
    תמיד מתארחים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• המשפחה של בעלי הזמינו את עצמם!!!!!
    איזה חוצפה!!! אני כ"כ רותחת מעצבים.
    בנוסף הבת שלי חולה... אין לי כח יותר...
  • לא מזמינה בכלל!!!! כרגע אנחנו גרים עם אבא שלי ולא מתאים להזמין אותם לכאן וגם כשגרנו לבד בשכירות אז הזמנתי אותם פעם אחת, ביום הולדת 30 של בשן, לשבת חגיגית.

וגם כשבשן היה מציע, לרוב חיפשתי אמתלות שונות לא להזמין
  • אני רומרת לחמתי הרבה פעמים תבואו תקפצו למב אתם לא באים. ... אבל רני יודעת שהם לא יבואו
    להתקשר במיוחד להזמין אני אף פכם לא כי הם באים בלי חמי רק חמתי וגם זה ממש בעינןי בשבילה כי הם דתיים ואנחנו לא אני שומרת בבית כשרות מלאה כולל הפרדה מוחלטת אבל הם בספק תמעד וזה נורא מעליב. ביום הוחדת של תאיר חמתי באה אבל היא רכלה כלום וזה ממש פגע בי.. אני לא מזמינה יותר
  • הייתה תקופה שהייתי מארחת המון ...

לאחרונה אין לי כוח וחשק...
    אבל .....

אין מצב שחמתי\ חמי ירצו לבוא ואני אסרב ...

ובנוסף כשאני הולכת להתארח אני כמעט תמיד מביאה איתי אוכל .. לא הוגן שאשה בת 60+ צריכה לטרוח ולבשל לעוד 4 אנשים ואני אגיע כמו אורחת ֱ
    מציעה לך לקבל את זה בקלות ובהבנה ותראי שהכל יסתדר

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • לקבל את העניין בקלות ובהבנה??
    אני מניחה שכשאת מארחת, את לא מארחת 18 איש נכון?

• שריתה
    אם הם באים פעם ב..... אז תעבירי אותה
    אין מה לעשות , זה מישפחה של בעלך בסופו של דבר
    קחי קל ... ויהיה קל לכי בגישה חיובית

אני מארחת המון גם את המישפחה שלי ושל בעלי
    ואין מה לעשות זו המישפחה שלו למרות שיש לי הרבה טענות אליהם
    אבל כמה שעות אני מעבירה את זה ...

בהצלחה
  • חמי דווקא בא או בתדירות גבוה או בכלל לא , לפעמים הוא קופץ כדי לקבל עזרה בתרגום או משהןו בסגנון . בחגים אני מזמינו אותו עם חברה שלו הוא בא אתה או לבד , איך שבא לו...
    http://www.holdthatpic.com/
  • חמותי בדרך כלל מארחת,
    יש לה בית גדול והיא מאוד אוהבת כשאנחנו באים לארוחות שישי/שבת וכל המשפחה באה להתארח אצלה, (לגיסי וגיסתי יש עוד שני ילדים) ויש המולה וכיף מסביב לשולחן.

אליי הם באים פעם ב... בדרך כלל בעלי מבשל ואני שוטפת את הכלים (לא מפריע לי) אבל באוגוסט אני בישלתי את כל האוכל ושטפתי את הבית ועשיתי הכול הכול כי בעלי היה בנסיעה והזמנתי אותם רק בגלל שאמא שלי לא אוהבת ללכת אליהם..........

גיסי וגיסתי לא באים אלינו לאכול, אלא אם יש אירוע מיוחד (חג או יום הולדת) וזה מצויין מבחינתי - לא מסתדרת איתם.

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • תמיד מתארחים...
    לעיתים מאוד רחוקות מתארחים...

יש לנו בית פיצי... וזה ממש לא נוח!
    חדרי השינה ממש צמודים לסלון - זה הורג לי את האינטימיות!

אבל ב"ה בקרוב נעבוד לבית חדש, גדול פי 2 בערך מהנוכחי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שריתה תיתפלאי אני מארחת 30 אנשים ++

אין מה לעשות לא שווה להיכנס למלחמות ולעצבים מיותרים בגלל שהם הזמינו את עצמם .

בנוסף אם הבת שלך חולה תיתני גם להם לטפל בה וככה תוכלי לנוח קצת ...
    קחי הכל בקלות ותראי שזה יעבור בקלות ....

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • לנוח? ממש!! הצחקת אותי.
    הם יושבים כמו פדלאות, אפילו את הצלחת שלהם הם לא מרימים
  • יואוו שריתה - איזה קריזה.....
  • אחותי ההתנחלות כוללת כלביאדה??
    אצלנו ברוך ה יש קשר טוב,הם לא באים הרבה כי הם גרים יחסית רחוק אבל כשבאים בדרך כלל זה לסופ"ש או חג וכמובן תמיד עם תיאום טלפוני

• ענבר אפשר להשאיל את חמתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה