-
נכון...ממש מגעיל... זה מה שחסר במדינה שלנו..עוד נפש שלא תוחזר
עוד חייל שלא יראה בית
העיקר שהכבוד שלהם לא יפגע.
דברו איתי בפייסבוק
-
כתבת בול את מה שאני חושבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פתאום,כשהכל מתממש,כואב לאנשים וכואב לי עליהם,על המישפחות-השכולות,אבל,יש בי אמונה-פנימית,שבן-אדם רע,שרצח ופגע..גם אם ישוחרר לאלתר מהכלא,יסבול בעצמו,בכלא-פנימי.
שייקספיר כתב פיתגם-מאלף במחזה: "המלך-ליר", "הרשע מכלה את עצמו.."
ציטוט מתניא,פרק א': "רשע וטוב לו הוא אדם רע אך יש בו גם מעט טוב, מסוגל להנות מהעולם (אולי זה שהם משתחררים מהכלא,אז יהיה להם יותר טוב). אך אדם רע שאין בו אפילו מעט טוב, הוא אדם שלא מסוגל להכיל את הטוב, הוא עסוק כל הזמן ברוע, אין בו עוד צד של אנושיות, וממילא הוא זה שמונע מעצמו לחוש בטוב. הרוע מכלה את עצמו.לעומת זאת צדיק וטוב לו, הוא אדם שפועל רק טוב, אין בו כל רוע, הוא ממילא לא מסוגל לחוש את הרוע, וממילא רק טוב לו. ברוך-השם,שהוא חי!
-
מרווה מאיפה מאיפה מאיפה את מביאה את הדברים האלה תגידי לי
-
ועוד משהו = ברור שאת נועם מעניין משפחות השכול - הוא משפחה שכולה הוא איבד את אחיו
-
חכו עוד לא שמעתן מה אמא שלי אמרה על הנושא...
היא אמרה שבכלל צריך להחזיר את הילד למשפט!! למשפט פה בישראל!!
כי זה אשמתו שהוא ניהיה שבוי ובגללו המדינה בזבזה כ"כ הרבה משאבים וכספים.
נראה לי בגלגול הקודם שלה היא הייתה סטאלין....................
-
מאחלת לכן שלעולם לעולם לא תהיו במקומם. ושלעולם לא תוכלו להבין.
-
אני לא אמרתי שלא מעניין אותו משפחות השכול. אמרתי שלדעתי זה לא אמור לעניין אותו. שום דבר לא צריך לעניין אותו חוץ מהבן שלו כרגע.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
מיכל יקירה זה הולך לשני הכיוונים
ומי אמר שלא מכירות?
לא שופטים אלא מביעים דעה יש הבדל
ושכול וכאב לא נותן לגיטימציה להיות רשע למי שלא עשה לך כל רע - נועם שליט לא לחץ על ההדק ולא על מתג הפצצה. נועם שליט היה אח שכול לפני שהיה אבא של גלעד - ואני בטוחה שהוא כואב את כאב המשפחות והיה עושה הכל כדי שהמצב יהיה שונה. אבל לנועם שליט יש מזל גדול לקבל את בנו חזרה - ולא הוא ולא גלעד צריכים לשלם מחיר על טעויות המודיעין בעבר או על הסיכון בעתיד.
זאת דעתי האישית ואני עדיין טוענת גם מה שכתבתי מקודם - על כרטיס אדי נכתב כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו - זה על אוצתו רעיון בדיוק. תנו את הצאנס למשהו טוב לצאת מהצער האישי שלכם (ועובדה שיש המון משפחות שכולות שכן בעד העסקה עם כל הכאב והצער
-
רואים כמה המשפחה הזו נפלאה, נועם שליט היה מספיק אמיץ להגיע לעתירות הללו, הוא לא היה חייב. היה חשוב לו שינסו להבין אותו. איזה בן אדם מיוחד.
וברור שהמשפחות השכולות כאובות אבל- שגלעד ישאר שבוי לא יחזיר להם את יקיריהם.... כואב, אבל זו האמת.
יאללה בג"ץ דחה את העתירות ברוך ה'! מחכה כבר לבוקר! איזו התרגשות מטורפתתתתתת לא יכולה לדמיין מה עובר על מש שליט
-
בהחלט היה קשה לראות את זה...
הילד הזה צריך לחזור הביתה, וזה שקשרו את חזרתו בשיחרורם של כל כך הרבה
אסירים שמזמן כבר היה צריך לנהוג בהם אחרת - זה לא אשמתם של גלעד ומשפחתו!
יקיריהם נרצחו! זה עצוב וזה נורא!
אבל זה לא קשור לגלעד שליט!
שום דבר לא יחזיר את הנרצחים...
אז לפחות שיחזור גלעד...
המדינה צריכה לאמץ לעצמה דרכים למנוע מקרים כאלו בעתיד!
אבל לא ליישם על הילד הזה!
וחוצמיזה, מי אמר שיהיו להם חיים טובים יותר מחוץ לכלא?!
כל אחד ואחד מהם על הכוונת עכשיו!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
צודקת גועל נפש במדינה הזאת...תסתכלי באתרי החדשות על הטוקבקים הדוחים והמשפילים שמפרסמים נגד משפחת שליט וגלעד...
כאילו מינימום הם החמאס והם פיזית משחררים את הרוצחים!!!
אף אחד מהם לא ביקש את המחיר..אבל הם דורשים את הילד שלהם והם צודקים!!
-
ליאת את צודקת מצד אחד זה בהחלט לא יפה איך שצעקו עליו אבל מצד שני תנסי לשים את עצמך בנעליים שלהם הכאב שלהם כבד מנשוא
-
ענבל אני עוקבת באובססיביות אחרי כל הכתבות על גלעד כמעט מהרגע שנפל בשבי..
ניסו כל כך הרבה פתרונות..היו מבצעים היו שיחות והכל התפוצץ..אין שום מידע מודיעיני כלום.... כל הזמן הוזיזו אותו...הרגו את רוב החוטפים שלו..כך שעוד קצת היו מחכים ולא היה מי שיחזיר אותו...בדיוק כמו את רון ארד
-
סיווש,ממי, לא-הבנת אותי!
אנסה להסביר את עצמי מחדש,בניסוח-אחר.
אני תמיד הייתי בעד שיחרור גלעד-שליט. נקודה. בעד כל מחיר שבעולם.
ללא-דילמות.
כתבתי רק,שלגבי המחבלים,שמשחררים אותם..וזאת הדילמה אצל הרבה ופחד וחשש,לגיטימי ומוצדק אמנם,אך אני בפנים לא-דואגת,כי בן-אדם רע,שרצח אנשים חפים-מפשע,הרשע כבר משוכן בתוכו וגם כאשר ישוחרר לחופשי,הבית-כלא יימצא בתוכו,בפנים..
וחוק-יקום הוא,שהרשע יכלה את עצמו בסופו של דבר..כלומר,שלפושע-הרע,שהשתחרר אמנם לחופשי,לא-יהיו חיים-טובים מחוץ לכלא,כי הוא בן-אדם רע מיסודו והוא יחיה ויסיים את חייו,לא בצורה-חיובית, זוהי תיקוותי לגבי כל-הרשעים הללו.
-
מרווה ברור שהבנתי אותך טוב אני גם מסכימה איתך, נראה לי את חשבת שכיוונתי דבריי אליך וכיוונתי למישהי אחרת
-
איזה מזל שאני מרווה כאן!!!!!!!!!!