-
וואי, אני בדיוק חשבתי על זה.
שאולי בלילה לתת בקבוק חלב שאוב כדי שתישן קצת יותר...
-
בנות
לא להשבר. תנו להם ציצי .
אם אתן רוצות להניק כמה שיותר- אל תתנו בקבוק. כוח שאיבה של תינוק חזק. ומתחזק עם כל הנקה. אני הגעתי לשלב עם איילי שבגיל חצי שנה הוא רוקן לי את הציצי בפחות מ10 דקות. בגיל שנה וחצי 5 דקות והציצי מרוקן לגמריי. מה גם , שיניקה מהציצי תורמת להתפתחות תקינה של הלסת .
55555
-
אני רוצה לשאול- איך יודעים שהציצי מרוקן?
-
הכי טוב ציצי. צד אחד בכל הנקה.
-
ג'ן ג'ן, ממש רואים את זה תשווי לציצי השני במראה ואז את לא תשכחי את המראה המצחיק הזה בחיים חחח
-
אני רוצה לשאול- איך יודעים שהציצי מרוקן?
-
כן ציצי ציצי ציצי
אבל צריך גם קצת זמן לעצמי נכון?
זאת הפעם היחידה ביום שאני נותנת בקבוק- לפני השינה- כדי שתישן טוב, ולא כל יום, פעם, פעמיים בשבוע...
וגם בעלי רוצה להאכיל אותה מידי פעם
מי אני שאגיד לו לא?
-
מיכלי, אבל אם את נותנת בקבוק (של חלב אם אני מבינה נכון),
מה ההבדל בין זה לציצי (חוץ מזה שזה בקבוק) מבחינת איכות וזמן שינה?
אני יודעת שתינוקות שאוכלים תמ"ל ישנים יותר זמן, אבל את לא נותנת לה, לא?
-
ג'ני
כשנתתי תחליף לפני כמה זמן - זה עשה לה גזים מטורפים
גם מטרנה וגם סימילאק
אז הפסקתי
לא היה שווה לי שהיא תישן יותר אבל תבכה כמה שעות לפני כן...
אמרו לי לחכות שתיהיה קרובה יותר לגיל 3 חודשים
אז חיכיתי, והיום במקרה נתתי לה בצהריים (סימילאק- ניסיון ראשון)
וברוך' היה בסדר- אבל היא שותה רק 60
אוף
ג'ני בקשר לשאלה הראשונה
את שואלת בעצם את מה שכתבתי למעלה- בהודעה הראשונה שלי
כי אני חושבת שבשאוב כבר יש מהשומני
וככה היא תשבע יותר
במקום למצוץ ממני את ה"מים" ועד שהיא תגיע לשומני היא עלולה להירדם
ואז אחרי שעה וחצי שוב תרצה
מבינה?
-
מי שחושבת שתינוקות שאוכלים תמ"ל ישנים טוב יותר - טעות חמורה. זה כזה בולשיט!!!
55555
-
אני עם סאנשיין בכל מילה
-
בנות!!!
אין דבר כזה חלב יותר שומני !!! או "מים" בהתחלה!!!!!!!!!! פשוט אין!!!!!!!!!!! זה מושג שכל כך ישן שרק גברת לוחשת יכולה להשתמש בו !
ציצי נותנים משני צדדים! לא מגבילים בזמנים ולא מנסים לתת רק מהחלב ה"שומני" כי אין דבר כזה! החלב לאורך כל ההנקה הוא שומני .
אין שום בעיה שאבא יתן פעם ביום בקבוק עם חלב שאוב ,אבל תאמינו לי שזה לא מה שישנה את השינה של הקטנה.... מה שכן זה שבזמן שבעלך נותן את הבקבוק תהיי כבר במיטה ותשני :) ואז להנקה הבאה תקומי להניק כשישנת לפני זה ....
ועוד משהו קטן לגבי האכלת חלום!
אני גם קראתי את הלוחשת וגם עשיתי כמה מהעצות שלה ,אבל זה דבר שלא הייתי עושה מסיבה הכי פשוטה שאחר כך צריכים לגמול מזה . וכל דבר שחייבים לגמול ממנו אני לא אוהבת . למה לי להרגיל את הילד שלי לעוד הרגל לא בריא?! והוא בהחלט לא בריא! כי אני בעצם מתערבת לתינוק שלי בהרגשת הרעב והשובע הטבעי שלו .... מזל שתינוק יונק לא יואכל אם הוא לא רעב ,הבעיה מתחילה בתינוק שלא יונק אלא מקבל בקבוק ואין לו שליטה על התוכן שנשפך לו לפה! זה ממש האבסה .... זו דעתי כמובן. אני מעדיפה לישון פחות ולקום כל שעתיים ולא לגרום לילד שלי בעיות מגיל 0 כי זה בפירוש יכול לגרום בעתיד להשמנת יתר . אז בנות ....לוחשת זו לא תורה מסיני ,אז לקחת הכל בערבון מוגבל. תעשו מחקרים ותלמדו את הנושאים . אגב לתת בקבוק בשכיבה זה דבר הכי לא בריא שיש ! דלקות אוזניים מובטחות! בקיצר אם אתן מלחיטות לתת בקבוק מתוך שינה תרימו את התינוק ,קחו אותו בחצי ישבה עם בקבוק כמעט מקביל לריצפה שרק חצי מהפיטמה מלאה ותנו לו לינוק מהבקבוק עם קצת מאמץ.אל תשפכו לו את האוכל לפה ללא שליטה.
מאיה.