שתיית מים לתינוקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    יש לי תינוקת בת חודשיים ואני מניקה אותה+לאחרונה גם מביאה תוסף של מטרנה פעם ביום ( אני מרגילה אותה כי היא נשארת אצל הסבתא לסופ"ש הקרוב,ואני משאירה גם את החלב שלי שהוקפא וגם מטרנה), בכל מקרה השאלה שלי היא מאיזה גיל מותר לתת לתינוקות מים? והאם זה בכלל מומלץ בגיל כה מוקדם..???
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • לפי משרד הבריאות מביאים מים מגיל 6 חודש, בעקרון כשכבר הם אוכלים ארוחות של מוצקים.
    עד אז אומרים לא להביא מים כי בחלב\תמל יש מספיק מים.
    ואם תביאי לה סתם ככה מים זה יתפוס מקום בקיבה על חשבון החלב. בקיצור היא לא תאכל כי תרגיש מלאה אבל ערכים תזונתיים מהמים היא הרי לא תקבל.
    ואם את מאיזשהי סיבה החלטת להביא בכל זאת אז חשוב שאלו יהיו מים מורתחים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה