אני מבינה שזה תזמון גרוע אבל זקוקה לעידוד. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
18 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי
    זה אף פעם לא תזמון גרוע
    שולחת לך מלא חיבוקים

• את תמיד מוזמנת לשפוך את הלב בשביל זה אנחנו פה...

אל תשווי לעולם את הבת שלך לילדים אחרים..אז יותר קשה לה..אין ילדים שקשה להם לדבר?? לכתוב?? לקרוא?? אז מטפלים בזה..בטח ובטח אל תאשימי את עצמך את לא אשמה...
    קחי אותה לטיפולים והיא תעמוד צ'יק צ'ק

• שירה, זו בדיוק הנקודה. בגלל שהייתי חסרת כל ניסיון וידע לא ידעתי שזה ככה... אבל אני עדיין מרגישה אשמה

• אל תדאגי....

• 1. את אמא מעולההההההההההההההההההההה ותפסיקי להקשות עם עצמך. ומה רע בפיזיוטרפיה, גם אני צעד לפני עם נועם והאמת אני מחכה לזה בקוצר רוח - אני חושבת שזה נהדר ומחזק

• מאמי שלי

• מאמוש!
    דבר ראשון, לא כולם הולכים!
    דור גדול מנופר בחודש לפחות, והוא עושה רק שניים-שלושה צעדים ונופל. עומר, לעומת זאת, כבר רץ בגיל 11 חודשים אבל התחיל לדבר ממש בגיל 3 וחצי!

את אמא מעולה. עצם היותך עם האצבע על הדופק כל הזמן מוכיח את זה.
    וכמו שבעלי אומר - בגיל 18 כולם יבקשו את המפתח לאוטו

• מקסימות
  • היי לפני הכל לא כל הילדים בגילה הולכים הבן שלי בן שנה ושלוש ולא הולך הבת של חברה שלי בגילו ורק עכשיו התחילה לעמוד הבן של חברה שלי לא הולך ועוד ועוד ועוד .....אני בטוחה שזה לא מנחם אם יש היפוטונה רצוי לקחת לפיזיו זה משהו פשוט שניתן לטיפול אני הלכתי עם הילד לפיזיו בגיל שמונה חודשים כי הוא לא זחל על שש אז מה ? אני רואה את זה כטיפול לכל דבר זה כמו שהילד התקרר והולכים לרופא ... חוץ מזה אני בטוחה שיהיה בסדר ויש לה עוד מלאאאאאא זמן עד גיל שנה וחצי
    לסיכום הסירי דאגה מליבך תמשיכי לעשות מה שאת מרגישה לנכון את מהממת !  
  • מתוקה,

אני שמחה שכבר חיזקו אותך ואמרו דברים מאוד נכונים ואת כבר מחייכת.

האמהות שלנו נוטות לעזור לנו אבל בפועל רק פוגעות בבטחון ולא עוזרות.

בטוח שהכל בסדר עם הבובה שלך והפיזיטרפיה תעזור. אין במה להתבייש - ההיפך, אם זה עוזר אז זה הכי טוב גם לך וגם לה.

תחייכי והיא תחייך יחד איתך.

חיבוקים
  • ממוששששש

• מאמוש
  • את אמא נהדרת!
    אם לא היה לך איכפת לא היית דואגת!

אין שום דבר רע בפיזוטרפיה, אנחנו הלכנו גם בגיל 4 חודשים בגלל נטייה של הראש.

אני בטוחה שעוד כמה חודשים את רושמת פה הודעה שאת לא מספיקה אחריה!

• היי
  • קודם כל הדאגה שלך אליה והתמיכה בה תהווה חצי דרך בשבילה.
    היפוטוניה זה כאילו לוקח את הבובה שלך צעד או שניים אחורה והיא בעמדת פתיחה קשה יותר. השרירים צריכים לעבוד בהרבה יותר קשה מבחינה פיזיולוגית. מה שתינוק אחד ישיג בקלות היא תצטרך לעבוד יותר קשה. זה לא נורא פיזיותרפיה. אם הפיזיו טובה הילד גם יכול להנות מזה ולא לשים לב שבעצם הוא עובד נורא קשה. זה המזל - שילדים הם סקרנים וגירוי לפעילות מפעיל אותם.
    היא יודעת לטפס מדרגות? זה למשל תרגיל מצוין. הוא עובד בכמה מישורים.

ילד יפה של אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה