אני מבינה שזה תזמון גרוע אבל זקוקה לעידוד. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
16 תגובות
עמוד 1
  • הבת שלי לא הלכה בגיל כזה
    עד גיל שנה וחצי זה נורמלי לא להילחץ.
    לא הייתי פוסלת אם את חושבת שהיא צריכה בתור אמא שלה להתייעץ ברופא
    הבת שלי עברה פיזיוטרפיה זה לא כזה נורא זה נחמד משחקים איתם
    ומלמדים אותם דברים כדיי לקבל ביטחון

קבלי

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מתוקה,
    אני שונאת להגיד "הבן שלי"... אבל
    הבן שלי התחיל ללכת בגיל שנה ו- 7 חודשים!
    בגיל 9 חודשים הוא בקושי זחל גחון.
    לא עשיתי לו אפילו טיפול פיזיו' אחד. נתתי לו להתפתח בקצב שלו!
    היום ברוך השם הילד רץץץ קופץ, משתולל כבר שכחתי שהיה לו עיכוב...
    אם באמת הילדה שלך בת 9 חודשים... מה הלחץ? הרבה לא נעמדים עד גיל שנה..
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • הדס, כבר הלכנו לרופאה והיא הפנתה לפיזיותרפיה ששם אבחנו היפוטוניה. עברנו כבר 6 טיפולים שעזרו לה גם לשבת זקוף וגם לזחול על 6 (עד אז היא זחלה גחון - מגיל 8 חודשים...) והפסקנו אותם כי היא הייתה חולה ועברה תקופה קשה של התייבשויות (כי היא סירבה לשתות מים - סיפור ארוך ומתיש
  • קודם כל אני שולחת לך חיבוק ענק!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נצךינו גילו היפוטוניה אבל בגיל צעיר יותר 0 כבר בגיל 3 חודשים אני התחלתי פיזיאוטרפיה - למיטב זכרוני עשינו כמה טיפולים במרפאה אבל בבית עשיתי לו תרגילים שלימדו אותי לפחות פעמיים ביום כל פעם 20 דק. אז זה סגר פער כבר בגיל חצי שנה.
    http://www.holdthatpic.com/

• אני יכולה להגיד לך שאם את תעשי איתה את העבודה שיתנו לך איתה ותעשי את זה ותתמידי היא תפתח את הפער שיש לה

• יקירתי,
    יותם (הגדול שלי) התחיל ללכת בגיל שנה ו6 חודשים!!!!
    וזה רק בגלל שלא היתה לו ברירה - הייתי בחודש 9 וכבר לא יכולתי לסחוב אותו על הידיים

• תודה רבה, מקסימות. היה לי רגע של שבירה ועודדתן אותי. פשוט נמשיך לעשות תרגילים ולהתעקש איתה
  • קודם כל אל תעשי השוואות עם אף ילד אחר! כל אחד וההתפתחות שלו...
    שנית אצלי הבנות החילו ללכת בגיל שנה ו-3 חודשים ושנה ו-5 חודשים. והיום לא ניתן לעצור אותן.... תהיי סבלנית כל דבר בעיתו....

• ממש אבל ממש לא כל הילדים הולכים בגיל הזה. זה הגיל הממוצע להתחיל ללכת...

הגדול שלי התחיל ללכת בשנה וחודשיים אחרי שזחל 4 חודשים (גם גחון וגם 6)

והקטנה שלי התחילה ללכת בשנה ו- 7 וגם אנחנו היינו איתה בפיזיו' מגיל 9 חודשים בערך כי בגיל הזה עוד לא ישבה בכלל, גם אם הייתי מנסה להושיב, היתה פשוט "נשפכת". גם היא אובחנה עם טונוס שרירים נמוך

היינו בפיזיו' כמה חודשים אבל להגיד לך שזה מה שעשה את ההבדל... אני לא ממש בטוחה

בכל אופן, אין לך מה להילחץ, את תראי שעוד כמה חודשים (אולי פחות) היא תלך ותרוץ

אשמח אם תצביע עבורי בתחרות תפירה. "תמר – כרית פו הדב עם בד תפוחים"
    אפשר מכל מחשב וגם מהנייד! זה לוקח דקה, תודה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting

• אז גם אצלנו ...
    נדב עשה הכל יחסית לאט ..
    זחל בגיל שנה ! עמד בגיל שנה ו- 4 ! והלך בגיל שנה וחצי (וגם אני הייתי בחודש 9) !!! וזה בלי פיזיותרפיה . הלכנו באופן פרטי פעם אחת בלבד כדי לאבחן , היא עזרה לו לעמוד והכי חשוב שהיא הסבירה לי שיש ילדים שפורחים מאוחר יותר !
    לא להילחץ
  • אחרי שתיקנת וציינת שהסרגל שלך שגוי נרגעתי..כי לא הצלחתי להבין איך בגיל 9 חוד רוב התינוקות הולכים....אז בסדר
    דבר שני אני מבינה אותך.ינאי בן 9 חודשים והוא אפילו לא זוחל..הוא למד להתקדם ע"י כך שהוא מסתובב על צירו וזוחל לאחור (וגם זה בקושי)
    הוא בפיזיותרפיה בערך מאז שנולד, כל פעם בעיה אחרת (בהתחלה טורטיקוליס בצוואר שהסתדר ) ועכשיו גילו גמישות יתר..הוא פשוט נוזל...שוכב כל הזמן בפיסוק רחב...התרגילים שהפיזיותרפיסטית נותנת עוזרים אבל גם היא הסבירה שלכל ילד קצב משלו...כרגע ניתן רק לחזק אותם..את הפער הם ידביקו בבום.
    הבן של חברה שלי התחיל לזחול בגיל 11 חוד' ובאותו השבוע הוא גם התיישב וניסה לעמוד...הכל בבום.והוא היה תינוק שכל הזמן שכב על הגב לא עשה כלום.
    אז אין מה לדאוג..באמת בסוף כולם הולכים
  • שוב תודה לכן, מקסימות
  • היי מתוקה
    שני הילדים שלי התחילו ללכת בגיל שנה ושמונה(כמעט).
    הפיזיוטרפיה שעברתי עם שניהם הייתה חארטה בארטה... הילדים מתחיעלים ללכת כל אחד בזמנו...
    אל תדאגי!!

• כל ילד וקצב ההיתפתחות שלו .
    אם צריך פיזיוטרפיה תעשי לה .
    אבל תיכנסי לסרטים לפני שרופא אומר לך...

שיהיה בהצלחה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה